Η Δέσποινα Βανδή με αφορμή την κυκλοφορία της της σειράς ρούχων της έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μιλά για όλα. Τα παιδιά, η ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της Μελίνα, ο Ντέμης και η εμφάνισή της είναι μερικά από αυτά στα οποία αναφέρθηκε στο περιοδικό Instyle.

“Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν όμως πραγματικά κάνεις κάτι που αγαπάς, τις αντιμετωπίζεις πιο εύκολα”, είπε η γνωστή ερμηνεύτρια μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Η Δέσποινα, μάλιστα, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει στο Θέα της εμφανίσεις της με τον Χρήστο Χολίδη. Ακόμη, όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Μιλώντας, πάντως, για την οικογένειά της το πρόσωπό της γλυκαίνει: “Ο Ντέμης έχει μια αφοπλιστική αισιοδοξία απέναντι στη ζωή και στις όποιες δυσκολίες καλείται να αντιμετωπίσει κάθε φορά”, είπε και συμπλήρωσε: “Είμαι πολύ τυχερή που είναι ο σύντροφος της ζωής μου, εδώ και 17 χρόνια”. Ενώ, παράλληλα, ανέφερε για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τους θέλουν να περνούν κρίση στο γάμο τους: “Ήταν δημοσιεύματα που δεν έχουν καμιά δημοσιογραφική υπόσταση και ποτέ δεν μας απασχόλησαν επί της ουσίας”.

Τέλος, για την εμφάνισή της, δήλωσε: “Θες δεν θες συμφιλιώνεσαι. Η εικόνα μου με απασχολεί, αλλά σε λογικό πλαίσιο. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν χαρίζεται σε μια γυναίκα. Τα κάνει όλα πιο δύσκολα και θεωρώ ότι μια γυναίκα οφείλει να φροντίζει τον εαυτό της. Όσο, λοιπόν, μεγαλώνεις οφείλεις να γυμνάζεσαι και να προσέχεις τη διατροφή. Είναι και ο μεταβολισμός που αλλάζει. Όταν ήμουν 25, έτρωγα παστίτσιο στις 4 το πρωί και δεν το έβλεπα στη ζυγαριά. Τώρα αν διανοηθώ να το μυρίσω και μόνο θα ξυπνήσω με μισό κιλό παραπάνω”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Ήταν ένας εφιάλτης….» -Η σπαρακτική εξομολόγηση της Βανδή για τον Παντελίδη δυο μήνες μετά τον θάνατό του

Τρομερά απογοητευμένη η Βανδή για τα Madwalk! Τα δάκρυα και η αποτυχια – Τι είπε μπροστά στις κάμερες…

Βανδή και Μαστροκώστα πήραν μαγιό, πετσέτες και έκαναν το πρώτο μπάνιο τους…

loading...