Για πρώτη φορά πήρε θέση και μάλιστα δημόσια! Ο λόγος για την Ντέμη Βανδή, η οποία δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δει δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν πως εκείνη και ο σύζυγος της Ντέμη Νικολαΐδη χωρίζουν. Η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό Celebrity και η τραγουδίστρια απάντησε πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού.

Πώς σε βλέπουν τα παιδιά σου τώρα που έχουν μεγαλώσει και έχουν αντιληφθεί ποια είναι η μητέρα και ο πατέρας τους;

Τα παιδιά μάς βλέπουν σαν κανονικούς γονείς. Δεν διαμορφώνεται η άποψή τους απέναντί μας λόγω των ιδιοτήτων μας. Ξέρουν ποιοι είμαστε και τι σημαίνουμε για τον κόσμο, αλλά μέχρι εκεί.

Τόσα χρόνια σε θυμάμαι να δηλώνεις ερωτευμένη με τον άντρα σου. Ισχύει ακόμη;

(Γέλια) Δεν υπάρχει ο έρωτας των πρώτων μηνών. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Υπάρχει μια σχέση που χτίζεται μέρα με την ημέρα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά. Όμως, για να θέλεις να δουλευτεί μια σχέση, σημαίνει ότι από πίσω υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τον άνθρωπό σου. Σημαίνει ότι η προσωπικότητα του άλλου δεν σε έχει ξενερώσει, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει. Ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος που σε γοητεύει με τον τρόπο που σκέφτεται. Ακόμα και η απόλυτη άποψη που μπορεί να έχει, από πίσω κρύβει μια δεοντολογία, μια ηθική, την οποία σπάνια συναντά κανείς.

Υπήρξαν στιγμές που φτάσατε στα όριά σας, ίσως και σε ένα χωρισμό;

Ποτέ, ποτέ.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Όλα τα λεφτά! Θα κλάψετε με την αντίδραση της Καινούργιου όταν την ρώτησαν αν θα στείλει… Πακέτο στην Ηλιάκη

Μια κούκλα! Η Ελένη Τσολάκη μας συστήνει πρώτη φορά την αδελφή της -Τι λέτε μοιάζουν;

Γιατί έτσι βρε Άνθιμε; «Δεν έχω δει την οικογένεια Βουτσά γιατί δεν έχουμε…»: H δήλωση του Ανανιάδη που προκαλεί εντυπώσεις

loading...