Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του άνδρα της, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την γνωστή τραγουδίστρια Celine Dion η οποία έχασε τον μεγαλύτερο αδελφό της Ντάνιελ από καρκίνο.

Δείτε ακόμη: Πένθος για τη Σελίν Ντιόν

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αναμφίβολα η πιο τραγική που θα μπορούσε να ζήσει η Σελίν Ντιόν (αλλά και κάθε άνθρωπος). Την Πέμπτη που πέρασε έχασε τον σύντροφο της ζωής της ενώ σήμερα έχασε την μάχη για την ζωή και ο μεγαλύτερος αδελφός της χτυπημένος από καρκίνο.

Το διπλό χτύπημα της μοίρας για την γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει προηγούμενο στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο άνδρας της και μάνατζέρ της Ρενέ Ανγκέλι πέθανε την Πέμπτη, μία μέρα πριν κλείσει τα 74 χρόνια του μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα.

Σήμερα ήταν η σειρά του μεγαλύτερου αδελφού της Σελίν, του 59χρονου Ντάνιελ Ντιόν, ο οποίος χθες είχε μπει σε εντατική, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για λίγες ώρες ή ημέρες ζωής να του απομένουν. Κάτι που όπως φαίνεται επαληθεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο Ντάνιελ πέθανε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Δείτε ακόμη: H Celine Dion ερμηνεύει το Hello της Adele και διχάζει! Μήπως το λέει καλύτερα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιόν, ο άνδρας της θα ταφεί στο Μόντρεαλ, όπου πριν 21 χρόνια είχαν κάνει τον γάμο τους. Η 47χρονη σήμερα Ντιόν είχε αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά, και παρά το ότι τους χώριζαν 26 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz.

protothema.gr

loading...