Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Είκοσι και πλέον χρόνια μεσουρανεί στην τηλεόραση με φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά… Η “ωραία Ελένη”, όπως λατρεύουν να τη λένε οι τηλεοπτικοί της φίλοι -και όχι άδικα- κατέχει το στέμμα της “βασίλισσας” και δύσκολα θα το παραδώσει σε κάποια άλλη, αφού τα όπλα της είναι πολλά.

286365_COVER

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες επέστρεψε στην Αθήνα και με δυσκολία αποχωρίστηκε τη μόλις πέντε μηνών νεοφώτιστη Μαρίνα αλλά και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, που ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στα θρανία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU, η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου και εκείνη, όπως είναι απόλυτα φυσικό, θέλει να καταπλήξει τα πλήθη με την εμφάνισή της…

286361

Για το λόγο αυτό βάζει τα δυνατά της ώστε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και των καλοκαιρινών διακοπών. Η Ελένη, άλλωστε, είναι πεισματάρα και έχει αποδείξει πως ό,τι θέλει το καταφέρνει. Έτσι και τώρα ακολουθεί κατά γράμμα τη διατροφή που της έχει προτείνει ο διαιτολόγος της Γιώργος Λέων, που σε συνδυασμό με εντατική γυμναστική θα τη βοηθήσουν και φέτος να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover you 122

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ