Έχοντας αφήσει με τις ατάκες του τη σφραγίδα του σε θέατρο και κινηματογράφο, ο Στάθης Ψάλτης μιλά στο “YES!” για τον έρωτα που βιώνει στο πλευρό της συζύγου του Χριστίνας, την επιθυμία του να γίνουν γονείς, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Μπορείτε να πείτε ότι πλέον έχετε κάνει το κομπόδεμά σας και δεν χρειάζεται να δουλέψετε ;
Όταν κάνεις θέατρο το κάνεις μέχρι την τελευταία στιγμή που θα πεθάνεις. Θέλω να παίζω συνέχεια, δεν μπορώ να διανοηθώ τον εαυτό μου να μην είμαι πάνω στη σκηνή.

Ούτε όταν πριν πριν λίγα χρόνια πάθατε εγκεφαλικό;
Δεν φοβήθηκα καθόλου, αντίθετα δυο μέρες αφότου βγήκα από το νοσοκομείο πήγα και έπαιξα σε έναν ρόλο που ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Δεν ξεκουράστηκα καθόλου και παρόλα αυτά τα ξεπέρασα όλα.

Ήρθατε αντιμέτωπος με τον θάνατο όμως…
Τότε το κατάλαβα ναι. Ήταν μια σημαντική στιγμή της ζωής μου, όμως ούτε αυτό δεν με έκανε ούτε δευτερόλεπτο να σταματήσω. Εξάλλου κάθε μέρα μπορεί να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, αλλά να μην το ξέρεις.

Φοβηθήκατε μήπως σας άφηνε κάποιο πρόβλημα κινητικότητας για παράδειγμα;
Δεν φοβήθηκα τίποτα. Ποτέ δεν φοβάμαι. Κάποτε συναντήθηκε η ζωή με τον θάνατο και του είπε “ρε θάνατε, με εμένα συνέχεια γελάνε, με σένα γιατί κλαίνε;”. Και εκείνος της είπε “γιατί εγώ είμαι αληθινός, ενώ εσύ είσαι ψεύτρα”.

Η σύζυγός σας είχε πει τότε πως αν πεθάνετε, θέλει να σας ακολουθήσει και εκείνη…
Το λέμε αυτό ναι. Ειδικα η Χριστίνα μου λέει πως θα είναι για πάντα στη ζωή μου θέλω δεν θέλω (γέλια).

psaltis

Δείτε ακόμη: «Πέρασε το δρόμο και τη χτύπησαν πέντε αμάξια εναλλάξ»: Η εξομολόγηση του Στάθη Ψάλτη για το ατύχημα της συζύγου του σοκάρει!

Δείτε ακόμη: «Πήγαινε τώρα σε κλινική»: Η Τατιάνα πολεμάει τη νευρική ανορεξία

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Ίμβριος-Τι συμβαίνει με την υγεία του;

 

 

loading...