Έσπασε τη σιωπή της! Για πρώτη φορά η χήρα του Κώστα Χατζηχρήστου ξεσπά και ανοίγει τα χαρτιά της. Μετά από χρόνια η Βουλα Χατζηχρηστου, η γυναίκα που, λόγω των οικονομικών δυσκολιών του συζύγου της, έχασε δύο σπίτια και μια τεράστια περιουσία, ρίχνει βολές κατά των ιδιοκτητών του θεάτρου «Χατζηχρήστου».

«Απαιτώ να κατεβάσουν το όνομα «Χατζηχρήστος» από την ταμπέλα. Ο σύζυγος μου, ο Κώστας, πέθανε από καρκίνο, λόγω της μεγάλης του πίκρας από όσα είχαν συμβεί με το θέατρο και από τον καημό του. Κάθε εβδομάδα πηγαίναμε στα δικαστήρια. Τον είχαν «σακατέψει» και θα δεχτώ να μπει το όνομα του στο θέατρο μετά θάνατον; Δεν θα δεχόταν ούτε ο ίδιος να κάνω πίσω. Και δεν κάνω πίσω! Εχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου», αναφέρει  στη Freddo.

Όταν ο μεγάλος κωμικός, μάλιστα, λόγω της οικονομικής ανέχειας, παραλίγο να χάσει και το θέατρο του, η Βούλα ήταν εκείνη που πούλησε όλα τα υπάρχοντα της για να σώσει το μοναδικό αποκούμπι του.

«Πώς μπορώ να ξεχάσω που δεν είχαμε να πληρώσουμε τα ενοίκια, τους ηθοποιούς, τους φωτιστές και ο Κώστας έκλαιγε και εγώ του έδινα κουράγιο; Τα έδωσα όλα για τον άνθρωπο μου, για να είναι καλά εκείνος. Και όταν του το πήραν τα «κοράκια», μαζί αντιμετωπίσαμε τον καρκίνο. Γιατί ο Κώστας δεν θα πέθαινε, αν δεν του έπαιρναν το θέατρο. Μόλις του το πήραν, μ ει ά πήρε την κάτω βόλια και έσβησε σαν χο πουλάκι».

Θεωρεί πως η ταμπέλα με το όνομα του συζύγου της μπήκε με δόλο ή τιμητικά. «Σαφώς και μπήκε με δόλο, Και αυτό γιατί το θέατρο δεν μπορεί να πάρει άδεια με κανέναν άλλον τρόπο, επειδή είναι υπόγειο. Θέλουν προφανώς να πατήσουν στην παλιά άδεια, που είχε βγει σαν εταιρεία στο όνομα μας και να ξαναπάρουν την άδεια. Γιατί το κάνουν τώρα, μετά από 18 χρόνια, και δεν έβαλαν το όνομα εξαρχής;», λέει χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας, μας εξομολογείται ότι θα μείνει πιστή σε όσα της είχε πει ο σύζυγος της: «Το θέατρο αυτό ήταν η ζωή μου. Μη με προδώσεις»

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πήραν φόρα! Ασυγκράτητοι Ηλιάκη-Γαλίτης σε βραδινή τους έξοδο (Photos)

Επιτέλους! Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά ανοιχτά για την απιστία και το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με τη Σκορδά

Χαρμόσυνα νέα! Πρωταγωνίστρια της «Εθνικής Ελλάδος» έγινε μάμα

loading...