Αδιαμφισβήτητα φέτος είναι η χρονιά του τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά, καθώς με ό,τι καταπιάνεται σημειώνει μεγάλη επιτυχία.Ο Κρατερός Κατσούλης είναι ευγενής, ρομαντικός, ένα αρσενικό παλαιάς κοπής που δεν διστάζει να τσαλακωθεί, να ρισκάρει και να κάνει τον απολογισμό του, μιλώντας στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

IMG_7812

Έχεις ταλαιπωρηθεί με τις σχέσεις σου;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει περάσει τέτοιες καταστάσεις στη ζωή του και στις σχέσεις του. Όλοι περάσαμε από διάφορες φάσεις αλλά το σημαντικό είναι να μην έχει γίνει κάτι επίτηδες.

Χέρι σε γυναίκα έχεις σηκώσει;

Όχι βέβαια, το θεωρώ απαράδεκτο.

Σε φλερτάρουν στον δρόμο; Τους παντρεμένους τούς φλερτάρουν περισσότερο;

Κοίτα το φλερτ σαν μια έννοια αποδοχής και μια δήλωση αρεσκείας, δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, απλώς αλλάζει -όπως λες κι εσύ πολύ σωστά- όταν είσαι παντρεμένος και έχεις κάνει κάποια επιλογή. Εγώ ως άνθρωπος ήμουν πιο διακριτικός, με περισσότερη ευγένεια στον τρόπο μου και μερικές φορές δεν το καταλάβαινα κιόλας αν με φλέρταραν!

IMG_8067

Κινητά έχεις ψάξει ποτέ;

Κινητά; Όχι Παναγία μου. (γέλια) Αυτό είναι ανεπίτρεπτο!

Αγωνία μήπως δεν χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά έχεις;

Ναι, από το ’90 που ξεκίνησα δουλεύω συνέχεια. Στα πρώτα μου βήματα είχα πολύ έντονη αγωνία για το αν θα χτυπήσει το τηλέφωνο και στην πορεία επίσης αν θα έχω δουλειά. Οι ηθοποιοί ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για την έκβαση της δουλειά μας.

Χωρίς μία έχεις μείνει ποτέ;

Αρκετές φορές…

Τον »πάτο» πώς τον διαχειρίζεσαι;

Όταν έχεις αποφασίσει να κάνεις μια δουλειά σαν αυτή που τελειώνει 3 και 4 φορές τον χρόνο και ψάχνεις να βρεις μια άλλη πρέπει να πάρεις την απόφαση να βρεις τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτή την κατάσταση. Είναι μέσα στη φύση της δουλειάς μας να παλεύεις.

Άλλο παιδί θα ήθελες;

Το έχουμε σκεφτεί πολλές φορές με την Κατερίνα, ναι θα θέλαμε κι άλλο παιδί!

Έχεις σκεφτεί την στιγμή που η Αέλια θα σου φέρει το αγόρι της;

(γέλια) Προφανώς θα γίνει κάποια στιγμή αυτό και εκεί θα φανεί τι δουλειά κάναμε εμείς τόσα χρόνια ως γονείς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε έναν άνθρωπο που θα έχει διαμορφώσει ένα δικό του προσωπικό κριτήριο για να κάνει όσο καλύτερη μπορεί τη ζωή του.

IMG_8094

Σεξουαλική παρενόχληση έχεις δεχτεί;

Όχι από όσο θυμάμαι… (γέλια)

Ναρκωτικά έχεις δοκιμάσει;

Όχι αλλά θα σ’ το έλεγα αν το είχα κάνει.

Θα έκανες μια δήλωση μόνο και μόνο για να συζητηθεί;

Δεν συμφωνώ με αυτό τον τρόπο προβολής. Με ενοχλούν οι άνθρωποι που μιλάνε μόνο και μόνο για να προκαλέσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_115.indd

loading...