Ένα λάθος συνέβη στο πρώτο live του The Voice και ο σταθμός Σκαι θέλησε σήμερα να ζητήσει συγγνώμη μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Κέλλυ Ντούλια κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό με ποσοστό 79% έναντι 21% του Χρήστου Θεοδώρου. Ένα αποτέλεσμα άκρως περίεργο καθώς ο Κύπριος ήταν εξαιρετικός στην ερμηνεία του. Σήμερα, λοιπόν, ο σταθμός αναγνωρίζοντας το λάθος του ανακοίνωσε πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση ψήφων και ο νικητής ήταν κανονικά ο Χρήστος Θεοδώρου. Βέβαια, εξαιτίας του λάθους αυτού η εταιρία παραγωγής πήρε την απόφαση να περάσει και τους δυο στον ημιτελικό του show. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού παρακάτω: 

«Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες. Συνεχίστε παρακάτω..

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια  ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο  Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη  9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece».

Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί  η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που  είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξεσπάσε για πρώτη φορά ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη για την Φρόσω και την Μίνα: «Αν τις έβλεπα μπροστά μου θα…»

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη on air για την πεθερά της! Όλη η αλήθεια για τη σχέση των δύο γυναικών!

Αποκάλυψη! Παντρεύεται για πέμπτη φορά πασίγνωστος τραγουδιστής! Μάθε ποιος είναι!

 

 

loading...