Έκανε τον απολογισμό της. Μέσα από ένα μήνυμα της στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο το 2016 και να μιλήσει για εκείνα που την πλήγωσαν.

«Και τώρα που φεύγεις μπορώ να σου μιλήσω ειλικρινά: υπήρξες άδικος και σκληρός, και όχι μόνο μαζί μου. 10 ολόκληρους μήνες με άφησες να πονάω. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω ποτέ το χέρι μου όπως παλιά. Ίσως όμως και να ύψωνα πολύ συχνά το δάχτυλο… Ίσως και να είναι και το μάθημα που έπρεπε να πάρω: η διδαχή της υπομονής! Κι αυτές οι αμυχές που άφησες στην ψυχή μου, είναι το τίμημα της γνώσης. Θα πρέπει να μάθω να τις αγαπώ κι αυτές.
Πάντως θα κρατήσω σα φυλαχτά τις καλές μας στιγμές, εκείνες τις ουσιαστικές. Που η ψυχή ανέβαινε ένα σκαλάκι προς τον ουρανό. Όπως και να χει, θέλω να σου πω ευχαριστώ. Κι ας μην μου έφερες κάτι. ΑΡΚΕΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. (Απ’αυτά τα δίχως χρηματική αποτίμηση. Τα σημαντικά!) Αλλά μιας και τό φερε η κουβέντα, πάρε κάτι!! Τώρα που τα μαζεύεις για να φύγεις, βάλε σε παρακαλώ στις αποσκευές σου και…λίγο ανθρώπινο πόνο. Αντίο 2016.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και τώρα που φεύγεις μπορώ να σου μιλήσω ειλικρινά: υπήρξες άδικος και σκληρός, και όχι μόνο μαζί μου. 10 ολόκληρους μήνες με άφησες να πονάω. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω ποτέ το χέρι μου όπως παλιά. Ίσως όμως και να ύψωνα πολύ συχνά το δάχτυλο… Ίσως και να είναι και το μάθημα που έπρεπε να πάρω: η διδαχή της υπομονής! Κι αυτές οι αμυχές που άφησες στην ψυχή μου, είναι το τίμημα της γνώσης. Θα πρέπει να μάθω να τις αγαπώ κι αυτές. Πάντως θα κρατήσω σα φυλαχτά τις καλές μας στιγμές, εκείνες τις ουσιαστικές. Που η ψυχή ανέβαινε ένα σκαλάκι προς τον ουρανό. Όπως και να χει, θέλω να σου πω ευχαριστώ. Κι ας μην μου έφερες κάτι. ΑΡΚΕΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. (Απ’αυτά τα δίχως χρηματική αποτίμηση. Τα σημαντικά!) Αλλά μιας και τό φερε η κουβέντα, πάρε κάτι!! Τώρα που τα μαζεύεις για να φύγεις, βάλε σε παρακαλώ στις αποσκευές σου και…λίγο ανθρώπινο πόνο. Αντίο 2016. Βίκυ Χ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Εεε όχι! Η αποκάλυψη του Φραγκολιά για την προσωπική του ζωή που τους άφησε όλους άφωνους

Αυτό πόνεσε! Η φαρμακερή ατάκα για την Κατερίνα Καινούργιου: «Εύχομαι στην Κατερίνα να ντυθεί νυφούλα, αν και δεν το βλέπω…»

Μια κούκλα! Ο Ίαν Στρατής toy «Χ-Factor» μας συστήνει την καλλονή σύντροφό του (Photos)

 

 

loading...