Όσο περνάνε οι μέρες από το πολύκροτο διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά  όλο και περισσότερες πληροφορίες από το παρασκήνιο του χωρισμού βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Έφυγε οριστικά από το σπίτι και μένει σε διαμέρισμα κοντά στην περιοχή. Τα παιδιά είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και δεν έχει σκοπό να τα βλέπει περιστασιακά τα Σαββατοκύριακα» δήλωσε στενός φίλος του πρώην ζευγαριού, στο περιοδικό DownTown.

«Δεν θα γίνει ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου», είπε η ίδια πηγή και συνέχισε ότι αυτό είναι κάτι που επιθυμούν και οι δύο παρουσιαστές για την οικογένειά τους: «Και οι δυο θέλουν να μην ταραχθεί με τίποτα η επικοινωνία ανάμεσά τους για χάρη των παιδιών».

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις φήμες που κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, κάτι που το ίδιο πρόσωπο διαψεύδει: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο από καμιά πλευρά!».

Τέλος, στο εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρεται πως το πρώην ζευγάρι επισκέφτηκε ήδη ψυχολόγο, ενώ ο τίτλος αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει τέτοια ρήξη στη σχέση τους σε σημείο τέτοιο που «αν δεν υπήρχαν τα παιδιά δεν θα μιλούσαν καθόλου μεταξύ τους».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Επιτέλους! Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε on air αυτό που κανείς δεν μπορούσε να πει για τον Αντώνη Ρέμο (Βίντεο)

Φαίη Σκορδά: To απίστευτο ατύχημα του γιου της Γιάννη στο σπίτι της Θεοδωρίδου και το… έκτακτο τηλεφώνημα (Βίντεο)

Τι άλλο θα ακούσουμε; Δεν θα πιστέψετε πως πήγε ντυμένη η Τσιμτσιλή στο πρώτο ραντεβού με την πεθερά της (Βίντεο)

loading...