Τα κιλά της είναι ένας λόγος για τον οποίο επίσης έχει δεχτεί πολλά «πυρά» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το καλοκαίρι ξέσπασε μια «θύελλα» αρνητικών σχολίων για τις φωτογραφίες της με μαγιό που έδειχναν τα πληθωρικά της κάλλη, και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ».

Πήρες κιλά το καλοκαίρι;

«Πήρα έξι κιλά, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί χαλάρωσα και πέρασα όμορφα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Έπειτα δεν είμαι μοντέλο, ούτε, κάνω καμπάνιες με ρούχα για να προσέξω την διατροφή μου σε σημείο υπερβολής. Μόλις επέστρεψα, μπήκα πάλι σε πρόγραμμα και τα έχασα. Σημασία για μένα, όπως και για κάθε άνθρωπο, πιστεύω, είναι να είμαι υγιής και φροντίζω γι’ αυτό κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή. Δεν σκέφτομαι τα κιλά όλη μέρα. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν έπαθα κατάθλιψη επειδή πάχυνα λίγο. Ακόμα και τώρα που μιλάμε, που έχω ένα κιλό παραπάνω, νιώθω καλά. Και το καλοκαίρι που πάχυνα, πάλι καλά ένιωθα. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι 40 κιλά. Τι να κάνουμε».

Έχεις κάνει κάποια αισθητική επέμβαση για να αλλάξεις κάτι που δεν σου άρεσε πάνω σου;
«Όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντίθετη. Απλά δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάτι. Επίσης δεν βάφομαι όταν δεν έχω εκπομπή, δεν βάζω συνεχώς κρέμες στο πρόσωπό μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να έχουμε ωφέλιμο ύπνο και να κοιμόμαστε καλά, να ξεκουραζόμαστε. Επίσης πίνω πολύ νερό. Τίποτα άλλο».

govastileto.gr

loading...