Η φιλία τους μετρά χρόνια. Μπορεί σε κάθε ευκαιρία ο ένας να εκφράζει δημόσια την αγάπη του στον άλλον, όμως από τη σχέση τους δεν λείπουν οι εντάσεις. Σήμερα μάλιστα το μεσημέρι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν δίστασε να πετάξει τα παράπονά του στην Μενεγάκη για το ότι δεν πρόλαβε χθες να παρουσιάσει τα θέματά του.  «Έμαθα ότι έκανες παράπονα στην αρχισυντάκτρια η οποία βεβαίως δεν σε παίρνει πολύ σοβαρά θέλω να σου πω», δήλωσε η Μενεγάκη τονίζοντάς του ότι για εκείνη είναι πολύ πιο ξεκούραστο να παρουσιάζουν οι συνεργάτες τα θέματά τους ωστόσο στη χθεσινή εκπομπή δεν έφτανε ο χρόνος.

«Όχι δεν είναι έτσι. Όχι, όλοι δεν χωρούσαμε, δεν χώρουσα», τόνισε ο Κουτοσγιαννόπουλος δείχνοντας την ενόχλησή του. Μάλιστα φρόντισε να πετάξει τα καρφιά του στην Μενεγάκη λέγοντας «Κάνε ό,τι θέλεις η εκπομπή λέγεται Ελένη, εσύ αποφασίζεις, εγώ και οι συνάδελφοί μου είμαστε πάντα έτοιμοι με πλούτο θεμάτων». Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της Μενεγάκη και θα ξαφνιαστείτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξαλλη on air η Μενεγάκη με το αποτέλεσμα της ζυγαριάς – Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι

Κι όμως! Συνεργάτης της Μενεγάκη της ανακοίνωσε on air πως αποχωρεί από την εκπομπή – Δεν θα πιστεύετε την αντίδραση της παρουσιάστριας

Οι αστρονομικές αμοιβές της Σάσας Μπάστα για τις γυμνές φωτογραφίσεις της -Αποκάλυψε το ποσό και μείναμε άφωνοι

loading...