Τα είπε έξω από τα δόντια! Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου κάνοντας αποκαλύψεις. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί από τη μία όταν άρχιζε η σεζόν και πήγα στη Φαίη χάρηκα πάρα πολύ. Το ήθελα πολύ καιρό να συνεργαστώ με τη Φαίη. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όταν ήρθε η στιγμή να πάω στο δοκιμαστικό στο Lucky Room και εν τέλει να με πάρουν κιόλας, εκεί ήταν απερίγραπτη η χαρά» δηλώνει η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΟΥΚΟΥ.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα δηλώνει
«Δεν είναι αυστηρός, αλλά με συμβουλεύει σε κάθε επεισόδιο, δηλαδή μου λέει πρόσεξε εκείνο, πρόσεξε το άλλο. Είναι δάσκαλος.».

Θα έκανε μαζί του πρωινό; «Κάνω πρωινό με τη Φαίη, που είναι αντιστοίχως δασκάλα σε αυτό που κάνει και από την πρώτη στιγμή και εμένα και την Τζένη όταν πήγαμε μας συμβούλευε και πως να αξιοποιούμε τον τηλεοπτικό χρόνο. Γιατί είμαστε ακόμα άγουρες.

Η αποκάλυψη της  ωστόσο για τη Φαίη έχει προκαλέσει αίσθηση. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι κάθε φορά που τελείωνε η εκπομπή, η Φαίη….» Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ώρες αγωνίας! Ατύχημα για στενό συνεργάτη του Μένιου Φουρθιώτη (Βίντεο)

Επιτέλους! Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Γιώργος Λιάγκας: Απείλησε, τραμπούκισε και απέκλεισε δημοσιογράφους που έκαναν την δουλειά τους (Βίντεο)

loading...