Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή η grande dame του Κολωνακίου Αριάδνη Καβουνίδου. Η γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας -γόνος καλής οικογένειας- ήταν παντρεμένη με τον εφοπλιστή Βάσσο Καβουνίδη, κληρονόμο και συνεχιστή της παλιάς ναυτιλιακής εταιρείας K. Lines. Παρά την πλούσια ζωή της, όμως, το πολυτελές σπίτι και τα χλιδάτα ταξίδια, η Αριάδνη Καβουνίδη πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

kolwnaki

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη- σοκ από πασίγνωστη παρουσιάστρια: «Με έκλεισαν στην Πρόνοια γιατί…»

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 πεθαίνει ο σύζυγός της Βάσσος (έχουν μαζί μια κόρη) και εκείνη αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι, όπου δεν άντεχε να μένει, νοικιάζει τη σουίτα του “Πεντελικόν” στην Κηφισιά και ζει για καιρό εκεί. Δυστυχώς η κακή διαχείριση της περιουσίας της και οι κακοί χειρισμοί στην ναυτιλιακή επιχείρηση την οδηγούν από τη χλιδή και τα πλούτη στην οικονομική καταστροφή και την κατάρρευση.

Το τελευταίο διάστημα της ζωής της, όπως αναφέρει η Esprsesso, το πέρασε στο Γηροκομείο Αθηνών – έπειτα από δική της επιλογή – όπου και πριν λίγες μέρες πέθανε μόνη και ήρεμη, μακριά από όλους.

Δείτε ακομη: Ευχάριστα νέα για την Νένα Χρονοπούλου: Η μέθοδος που έσωσε τον γιο της!

Δείτε ακόμη: Αγνώριστη η Celine Dion! Την τσάκισε ο θάνατος του συζύγου της..

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ