Μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο να μοιάζει θολό, όμως εκείνη έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου η οποία δεν συνέχισε την συνεργασία της με τον Alpha μετά το τέλος του «Λόγω TiVis», όμως δεν έμεινε εκτός τηλεόρασης.

Ένα μόνο τηλεφώνημα χρειάστηκε για να την εκτοξεύσει στον έβδομο ουρανό. Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα «Αγορά» αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Και ξαφνικά… ΣΚΑΪ. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία και τι περιμένεις από αυτήν;
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση και ενθουσιάστηκα με το project. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Είναι μία συνεργασία για την οποία χαίρομαι πολύ, αφενός γιατί θα δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο, αφετέρου διότι αυτό το καινούργιο σχετίζεται με παιδιά, μουσική, ευχάριστη ατμόσφαιρα και ένα κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια».

Ως τηλεοπτικό πρόσωπο, πώς βίωσες την πρόσφατη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών; Πλέον, ο τηλεοπτικός χάρτης στην Ελλάδα αλλάζει…
«Όπως κάθε επιχείρηση παντός είδους διαθέτει άδεια λειτουργίας, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τα κανάλια. Ωστόσο, ο διαγωνισμός θα έπρεπε να γίνει με άλλα κριτήρια, άλλη στόχευση και διαφορετική διαδικασία. Πώς ακριβώς βγήκε αυτός ο αριθμός 4; Έχω περισσότερες απορίες και ερωτήσεις, παρά απαντήσεις. Αυτοί που θα έχουν πρόβλημα, όπως πάντα, θα είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι από τη μία στιγμή στην άλλη μένουν μετέωροι».

 

loading...