Αυτή και αν ήταν έκπληξη! Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια» για την περίοδο που η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε από τον «Πρωινό Καφέ».

Όπως ξεκαθάρισε, όταν η παρουσιάστρια έφυγε ζητήθηκε από εκείνη να αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής, αφού θεωρούσαν πως ήταν η καταλληλότερη.  «Όταν ήμουν στην ΕΡΤ είχε γίνει μια πρόταση από τον κύριο Μίνω τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ πάντα, για να πάω στον ΑΝΤ1 να κάνω τον «Πρωινό Καφέ» μετά την Ρούλα Κορομηλά. Ο Στέλιος Αντωνιάδης έλεγε ότι πρέπει η Ράγιου να κάνει τον Πρωινό Καφέ γιατί το έχει, είναι ξανθιά κλπ και του λέει η Χριστίνα «Η Ράγιου αποκλείεται να κάνει τον Πρωινό Καφέ, είναι κολλημένη θέλει να κάνει δημοσιογραφική εκπομπή, ενημερωτική, κοινωνική. Ξεχάστε το! Και δεν ήθελα. Ο Αντωνιάδης είχε πει το κορυφαίο, ότι μετά την Ρούλα μόνο η Ράγιου μπορεί να γεμίσει στάδια να κάνουμε πρωινή εκπομπή. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν κολακευτικό. Η Ελένη έκανε τον «Καφέ» τελικά και όλα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρότι η πρόταση ήταν άκρως κολακευτική, η Νατάσα είχε άλλα όνειρα και έτσι την απέρριψε. Όσο για τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση παραδέχεται πως αμείφθηκε πολύ καλά τη λεγόμενη «χρυσή εποχή».  «Πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά. Ντρεπόμουν να πάω να πληρωθώ. Ηλιθιωδώς τα επένδυσα όπως όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.  Δείτε στο βίντεο την οικονομική της κατάσταση σήμερα…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στους επικριτές της – Τι αναφέρει για τα νούμερα τηλεθέασης

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: Δεν μπορεί να κουνήσει χέρια και πόδια μετά το ατύχημα!

Άγρια επίθεση στη Νικολούλη με εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς – Ποιος την κατηγορεί

 

loading...