Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Ο έρωτάς τους όλο και φουντώνει και όπως φαίνεται οι γαμήλιες καμπάνες είναι έτοιμες να ηχήσουν. Για πρώτη φορά ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς τους σκέφτεται σοβαρά να αποχωριστεί την εργένικη ζωή και να ντυθεί γαμπρός. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος μίλησε στο People και είπε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

«Ψάχνω ένα λιμάνι να αράξω, είμαι «σχεσάκιας». Μπορεί οι σχέσεις να μη διαρκούν 10 χρόνια αλλά είναι μεγάλης διάρκειας και τις παλεύω. Ίσως επειδή σαν παιδί είχαμε θέματα οικογενειακά, θέλω αυτό το μοντέλο της σχέσης να το κάνω καλά, να το πετύχω. Καμιά φορά πάω να το κάνω για να το κάνω και είναι λάθος. Έχω προσπαθήσει δηλαδή να λειτουργήσω σε μια σχέση που δεν πήγαινε. Το βασικό μου λάθος είναι ότι στη σχέση κάνω λίγο πίσω. Είμαι από τη φύση μου ευγενής, δίνω πολύ χώρο στα θέλω του άλλου και χάνω τα δικά μου. Παρόλο που σαν άνθρωπος είμαι πολύ της πλάκας και εξωστρεφής και θα κάνω ακόμα και τον καραγκιόζη σε μια παρέα, αυτό καμιά φορά το χάνω μέσα στη σχέση και είναι λάθος. Είμαι σε μια σχέση η οποία έχει πολλή αγάπη και για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά το γάμο»

bar

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Χάσαμε τα λόγια μας! Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου μεγάλωσε και έγινε μια κούκλα (Photo)

«Πέσανε τα νούμερα της Μενεγάκη και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της και να αφήνει υπονοούμενα ότι…»: Ποιος ξεφτιλίζει δημόσια την παρουσιάστρια;

Πάθαμε πλάκα! Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει στο ολυμπιακών διαστάσεων σαλόνι της πιο κομψή από ποτέ (Photo)

loading...