Έντεκα εικοσιτετράωρα μετά  από την κοινή τους δήλωση, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν μένουν πια μαζί!

Ο Γιώργος μετακόμισε αθόρυβα όχι μόνο γιατί δεν ήθελε να γίνει «θέαμα», αλλά κυρίως επειδή η συγκεκριμένη μετάβαση δεν θέλει να επηρεάσει τα δυο παιδιά που έχει με την Φαίη Σκορδά.

Το νέο διαμέρισμα που βρήκε ο παρουσιαστής είναι πολύ κοντά στην οικογενειακή κατοικία, όπως αναφέρει η Freddo.  Το διαμέρισμά του είναι 70 τμ και είναι μόλις λίγα στενά μακριά από το σημείο που μένουν τα παιδιά του και αυτή ήταν η βασική προϋπόθεση για την επιλογή του. Ο Γιώργος μετέφερε στο διαμέρισμα τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά του είδη, ρουχισμό και κάποια αντικείμενα, ενώ το σπίτι είναι  λειτουργικό  προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες τους.

O Γιώργος βλέπει καθημερινά τα παιδιά, ενώ έχει παραχωρήσει το τζιπ στη Φαίη, ώστε να μετακινείται με τα παιδιά οπουδήποτε χρειάζεται, καθώς αυτό ήταν το βασικό αυτοκίνητο της οικογένειας. Ο ίδιος έχει κρατήσει ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά και ένα μικρότερο τζιπ, ενώ η παρουσιάστρια έχει κρατήσει το δικό της 500άρακι» με το οποίο μετακινείται καθημερινά από και προς τον ΑΝΤ1!

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Θανάσης Πλεύρης: Ελπίδες να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του

Δήλωση-βόμβα από τη σύζυγο του Κώστα Χατζηχρήστου: «Τον σακάτεψαν! Προσπάθησαν να τον…»

Πήραν φόρα! Ασυγκράτητοι Ηλιάκη-Γαλίτης σε βραδινή τους έξοδο (Photos)

loading...