Έπειτα από περίπου δύο χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η Ρούλα Κορμηλά είπε τελικά το «ναι» στο «Ε» σε ένα εβδομαδιαίο concept που θα συνδυάζει show και συγκίνηση, όπως εκείνη μοναδικά ξέρει να κάνει! Οι διαπραγματεύσεις με το κανάλι όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo και ο Αλέξανδρος Γεωργουλόπουλος κράτησαν καιρό, ενώ η Ρούλα για το show θα συμπράξει με τον Βαγγέλη Περρή. Ο επί χρόνια αρχισυντάκτης των show – υπερπαραγωγών της Ρούλας στο MEGA, συμφώνησε στο νέο εγχείρημα.

Δείτε ακόμη: Δείτε την πρώτη αρετουσάριστη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά! Θα πάθετε πλάκα!

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά σύμφωνα με την εφημερίδα δεν θα γίνει με κάποιο «ξενόφερτο» concept, αλλά με ένα πρόγραμμα όπως εκείνα που η ίδια ξέρει να χειρίζεται μοναδικά, συνδυάζοντας τη χαρά με τη συγκίνηση, τους λαμπερούς καλεσμένους, ακόμη και διεθνούς ακτινοβολίας, με τους ανθρώπους της «διπλανής πόρτας». Το show θα κάνει πρειέρα την πρώτη Κυριακή του Απριλίου και θα έχει τρίωρη διάρκεια. Η ίδια η παρουσιάστρια θέλει να έχει τον απόλυτο σχεδιασμό κι έλεγχο της εκπομπής της σε ένα τεράστιο, εντυπωσιακό πλατό 1.400 τμ. Με παρουσία κοινού, ζωντανής ορχήστρας και μιας πλειάδας σημαντικών στελεχών, με σκηνοθέτη τον Περικλή Ασπρούλια. Το «E» είναι έτοιμο να στήσει μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών. Στην παραγωγή «δεξί χέρι της Ρούλας θα είναι ο αγαπημένος της αδελφός, Θανάσης Κορομηλάς, που έχει τη γνώση αλλά και την εμπειρία προγραμμάτων τέτοιας δυναμικής, αλλά και ο προϊστάμενος του «Ε» Μιχάλης Κοντογιάννης.

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα της Ρούλα Κορομηλά στην μητέρα του Παντελή Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: Αυτό κι αν είναι επιστροφή – έκπληξη! Ποια ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει στον Ant1;

Δείτε ακόμη: Αυτό κι αν είναι είδηση: Η Ναταλία Λιονάκη παρατάει το μοναστήρι και επιστρέφει στην τηλεόραση! Πού θα την δούμε;

Δείτε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Ποιό είναι το νέο πρόσωπο που ήρθε στη ζωή της και της έφερε ευτυχία και γαλήνη;

loading...