Τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρω1νο», ενώ όλο αυτό το διάστημα έκανε ραδιόφωνο. Φαίνεται πως η Λάουρα Νάργες είναι έτοιμη να αφήσει την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στα νέα της καθήκοντα, καθώς θα είναι υπάλληλος σε … γραφείο!

Σύμφωνα με το marymary, η ξανθιά παρουσιάστρια εντάχτηκε στο δυναμικό της εκδοτικής εταιρείας«Δάφνη Επικοινωνίες» του Ομίλου ANTENNA! Πληροφορίες του εν λόγω site, θέλουν την  Λάουρα Νάργεςνα εργάζεται στη συγκεκριμένη εταιρεία εδώ και λίγο καιρό. Έχει ενταχθεί στο τμήμα marketing, καθώς είναι κάτι που έχει σπουδάσει.

«Τελείωσα τις πρώτες μου σπουδές παίρνοντας το πτυχίο στη δημοσιογραφία. Ξεκίνησα και δεύτερες σπουδές στο Mediterranean College στο τομέα του Business Marketing. Είναι κάτι που με ενδιέφερε εξίσου πολύ. Μάλιστα θεωρώ την εκπαίδευση και την μόρφωση πολύ σημαντική και θα πρέπει να την κυνηγάμε σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Με τις γνώσεις, που είναι δύναμη και εφόδιο για το μέλλον, διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες μας και καλλιεργούμε το μυαλό μας και τον εαυτό μας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της.

laoura

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτά είναι! Δεν φαντάζεστε ποιο πρόσωπο-φωτιά θα είναι από εδώ και πέρα στα «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη! (Βίντεο)

Είδαμε την Άννα Δρούζα πως είναι σήμερα και πάθαμε σοκ! Τα συμπεράσματα δικά σας…

«Έπρεπε να μας είχαν κόψει νωρίτερα» – Η ατάκα της Καλλιμούκου στο φινάλε που σόκαρε την Καινούργιου!

loading...