Σε τρελά κέφια η Ελένη Μενεγάκη, μπήκε στο πλατό, και άρχισε να πετάει τη μία ατάκα μετά την άλλη, με κορυφαία αυτή για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει:

«Βάζω το φόρεμα και τι μου λένε; Ό,τι ήρθε και μένα στο μυαλό: Δεν είναι σαν να μου έχουν βάλει τη στολή για να με μαζέψουν; Όπα, μου τον βάλανε τον ζουρλομανδύα! Και μπαίνει ο Ασημινάκης να μου βάλει μικρόφωνο και λέει ακριβώς αυτό» είπε η παρουσιάστρια, με τη βούρτσα στο χέρι, επιδεικνύοντας τα υπέροχα παπούτσια της. «Ρε Βασίλη, γιατί δεν κατεβαίνει αυτό το τουφάκι;» απευθύνθηκε στον κομμωτή της, καθώς δεν μπορούσε να κουμαντάρει την κόμη της.

Αμέσως μετά, πήγε στους συνεργάτες της και απαίτησε να φιληθούν on air, για να δείξουν την αγάπη που έχουν, με την Κατερίνα Ζαρίφη να το διασκεδάζει δεόντως και να είναι ιδιαιτέρως παραστατική. «Θα αλλάξω τη ροή τώρα, ακόμη και να με βρίζετε από πάνω, δεν σας ακούω!» είπε σε τρελά κέφια η Ελένη, και πήγε στο θέμα της προτίμησής της, εξακολουθώντας να μονολογεί: «Δεν φτιάχνει αυτό το μαλλί με τίποτα!» εκνευρισμένη με την ατίθαση τούφα της. Δείτε την απολαυστική έναρξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία του Λάμπρου Χούτου λίγο μετά την αποχώρησή του… Δεν φαντάζεστε με ποιον είναι στο νησί… (Photo)

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε (Βίντεο)

Survivor: «Επίθεση» στον Λάμπρο Χούτο μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης! Τα σκληρά λόγια και τα μπινελίκια που σίγουρα θα τον δυσαρεστήσουν…

loading...