Η χαροκαμένη μάνα δεν μπορεί να συνέλθει από τον πρόωρο χαμό του γιου της! Το «καμάρη» της, όπως συνηθίζει να το λέει στην γειτονιά της Νέας Ιωνίας, που τα «έκανε όλα μόνος του και δεν χαρίστηκε τίποτα». Πέρασαν 54 μέρες από την στιγμή που η Αθηνά Παντελίδη είπε το τελευταίο αντίο στον γιό της, νεκροφιλώντας τον ντυμένο γαμπρό στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Όχι μόνο δεν μπορεί να συνέλθει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση σε σχέση με όλα όσα συνεχίζουν να ακούγονται για τη ζωή του παιδιού της, αλλά και το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Αυτό όμως που την εξοργίζει, την εξαγριώνει στην κυριολεξία, είναι η πρόθεση κάποιων να χρεώσουν στην οικογένεια Παντελίδη, που είναι βυθισμένη στο πένθος, κινήσεις τακτικής όσον αφορά το θέμα των επικείμενων αποζημιώσεων για το τροχαίο ατύχημα που έκοψε ξαφνικά το νήμα της ζωής του Παντελή στέλνοντας τον στην γειτονιά των αγγέλων!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η προ ημερών παρέμβαση του δικηγόρου της οικογένειας, Χαράλαμπου Λυκούδη για όσους τους χρεώνουν υστερόβουλα κίνητρα όσον αφορά τις αποζημιώσεις. “Αυτές οι διαδόσεις δεν αποτελούν απλώς μια μορφή κατά της οικογένειας, αλλά στοχεύουν στον ηθικό θάνατό της, κάτι που δεν θα το επιτρέψω. Είναι κακόβουλη, χυδαία και ανήθικη η προσπάθεια να εμφανίσουν ότι η οικογένεια έχει ταπεινά κίνητρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο έκγριτος δικηγόρος, προσθέτοντας με νόημα: “Μοναδικός στόχος της οικογένειας Παντελίδη είναι η ανεύρεση της ουσιαστικής αλήθειας, οποία και αν είναι αυτή. Συνεπώς, η αγωνία μας είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όχι να αποφύγουμε την πληρωμή μερικών χιλιάδων ευρώ. Η οικογένεια είναι αξιοπρεπής, ηθική και περήφανη. Δεν θα επιστρέψω ούτε…διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Του έριξαν χάπια…»: Η κραυγή απελπισίας της μητέρας του Παντελίδη – Σε ποιους ρίχνει ευθύνες

Ο πατέρας του Παντελίδη σπάει την σιωπή του: «Του έδωσαν ναρκωτικά!» – Τι αποκάλυψε;

Παντελής Παντελίδης: Η θυρίδα και τα ακυκλοφορητα τα τραγούδια – Ποια η απόφαση της οικογένειας ;

loading...