Περιμένει πως και πως να ζήσει την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της. Για τη βάφτιση της κόρης της Μπιάνκα μίλησε στο People η Βίκυ Καγιά κάνοντας αποκαλύψεις.

Μετά τη γέννηση της Μπιάνκας είχες ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα;

Ευτυχώς, δεν το πέρασα όλο αυτό. Ήμουν τυχερή! Το γεγονός πως κάνω ψυχανάλυση σίγουρα βοήθησε την κατάσταση. Αλλά και ορμονικά στάθηκα τυχερή. Πέρα από μια διατροφική διαταραχή που έπαθα το πρώτο 4μηνο και δεν μπορούσα να φάω και να πιω τίποτα άλλο πέρα από Perrier και παξιμάδι, δεν είχα άλλα προβλήματα. Και στον 8ο μήνα, όταν έκανα κάποιες πρόωρες συσπάσεις και χρειάστηκε για μία βδομάδα να ξεκουραστώ.

Έχετε αποφασίσει πότε θα βαπτίσετε την Μπιάνκα; Σκοπεύετε η βάφτιση να γίνει εδώ ή θα επιλέξετε ξανά το Παρίσι, όπου και παντρευτήκατε;

Αρχικά λέγαμε να τη βαπτίσουμε το φθινόπωρο, αλλά βλέπω να το μεταφέρουμε, τελικά, για το χειμώνα γιατί ο μπαμπάς μας έχει πολλή δουλειά. Ο Ηλίας θέλει να είναι χαλαρός και ήρεμος όταν γίνει η βάπτιση. Δεν ξέρω ακόμα πού θα τελεστεί το μυστήριο, αλλά μάλλον θα γίνει στην Ελλάδα. Νονά της θα είναι η κολλητή μου φίλη, Κόνι Χιούστον, που μένει μόνιμα στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη μου συγκάτοικος όταν ζούσα στο Παρίσι και είχαμε πει πως όποια κάνει πρώτη παιδί, η άλλη θα της το βαφτίσει. Νονός θα είναι αντίστοιχα και ένας καλός φίλος του Ηλία, αλλά  ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο ποιος.

Ποια στοιχεία έχει πάρει η Μπιάνκα από σένα και ποια από τον μπαμπά της;

Είναι χαμογελαστή, καλόβολη, ήρεμη και πολύ δυναμική όπως ο μπαμπάς της. Έχει και πολλά δικά μου χαρακτηριστικά, αλλά θεωρώ πως ο τρόπος με τον οποίο μιλάει και κινείται είναι του μπαμπά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λιώσαμε! Δείτε τα παιχνίδια της Καγιά με την κόρη της στην παραλία και θα ξετρελαθείτε

Ξαφνικό… διαζύγιο για την Βίκυ Καγιά: «Τσακωνόμασταν συνεχώς και…»

Τι συμβαίνει με την κόρη της Καγιά; Γιατί η παρουσιάστρια αρνείται να δείξει το πρόσωπο της μικρής

 

loading...