Ανακατατάξεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», από αυτή την εβδομάδα.

Μετά την αποχώρηση του διδύμου, Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας, από την εκπομπή – ο μεν θα συμμετέχει στο Survivor και ο δε ανακοίνωσε την αποχώρησή του με ένα post στο Instagram – δυο θέσεις έμειναν κενές και η εύρεση του αντικαταστάτη ξεκίνησε!Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον καναπέ της Ναταλίας στο Epsilon, θα καθίσει ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει βρεθεί ξανά σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου με επιτυχία – βρισκόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου, το 2015 – καθώς και στο πλευρό του Δήμου Βερύκιου σε ραδιοφωνική εκπομπή. Διαβάστε παρακάτω…

petros kousoulos people

Ο Πέτρος Κουσουλός φαντάζει η καλύτερη επιλογή για την παρουσιάστρια η οποία μάλιστα στο πλαίσιο αλλαγών θέλει να κάνει την εκπομπή περισσότερο Infotainment με ειδήσεις, lifestyle αλλά και πολιτική επικαιρότητα και να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο σχόλιο και την εμπεριστατωμένη άποψη, όπως αναφέρει το peoplegreece.

Η πρόθεση της Ναταλίας αλλά και του καναλιού για την αλλαγή – τονωτική ένεση – στην εκπομπή ήταν ακόμα ένας λόγος που ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Μανίκας επέλεξαν να αποχωρήσουν από την εκπομπή. Ο Πέτρος Κουσουλός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται συνεχώς στο κανάλι στα Μελίσσια ενημερώνεται για την εκπομπή και γνωρίζει τους συναδέλφους του. Το μόνο που μένει είναι η τελική υπογραφή αν και όπως όλα δείχνουν από το Σάββατο, στις 09:45, θα μας καλημερίσει και εκείνος από τον καναπέ του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», στο Epsilon.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συμβαίνει τώρα! Απίθανη απάντηση της Μίνας Αρναούτη με τα… πρόβατα στην οικογένεια Παντελίδη!

Συμβαίνει τώρα! Απίθανη απάντηση της Μίνας Αρναούτη με τα… πρόβατα στην οικογένεια Παντελίδη!

Χωρίς «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή! Τι συνέβη; Η ανακοίνωση του Alpha….

loading...