«Έξω από τα ρούχα της» βγήκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή της ήταν η εισβολή Χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όπου πρόκειται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα.

Η παρουσιάστρια έβγαλε στον αέρα της εκπομπής γονείς από το σχολείο, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ήδη καταγγελίες για ξύλο στο χώρο του σχολείου, με κάποιους να υπογραμμίζουν την αδιαφορία της αστυνομίας σχετικά με το συμβάν.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προέτρεψε τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή να παρέμβει, εάν θέλει να δηλώσει κάτι!  Λίγο αργότερα ήρθε η τηλεφωνική παρέμβαση, που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια. Ένας γονιός παιδιού από το σχολείο στο Πέραμα βγήκε επώνυμα στον αέρα και ζήτησε από την Τατιάνα Στεφανίδου να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά αντίθετα υπήρχαν ΜΚΟ και αριστεριστές που προκάλεσαν.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου αντέδρασε: «Ααα είστε Xρυσαυγίτης και πήρατε να υπερασπιστείτε αυτές τις πράξεις. Άντε γεια! Κλείστε τον παρακαλώ πολύ. Θα συνομιλήσω με τον Χρυσαυγίτη πήρε να υπερασπιστεί αυτή την πράξη; Όοοοχι… Κι ας με βρίσει η Χρυσή Αυγή όσο θέλει… ούτως ή άλλως το κάνει χρόνια, δεν με πειράζει». Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το συγκινητικό μήνυμα του Πέτρου Πολυχρονίδη για τον θάνατό της αδερφής του-Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Δεν μας τα είπες αυτά! Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για το Μύρωνα Στρατή και τα τρυφερά λόγια on air – Δείτε τι συνέβη

Η αυστηρή πλευρά της Ελένης Μενεγάκη! Η ατάκα για τα παιδιά της που άφησε κάγκελο τους συνεργάτες της: «Εγώ δεν μπορώ να…»

loading...