Ο Άλκης Κούρκουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στο Πρω1νό και εξέφρασε την άποψή του πάνω σε αυτό. Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, διευκρινίζοντας πως δεν θέλησε να προβληθεί το εν λόγω θέμα στην χθεσινή εκπομπή, σήμερα ρώτησε σχετικά τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο γιος του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου έδωσε μία αποστομωτική απάντηση. «Να πάει αυτός πρώτα σε ένα τέτοιο σχολείο. Ντροπή είναι αυτό το πράγμα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέση του. Δείχνει μία πλευρά της εκκλησίας και εύχομαι να είναι η μειοψηφία».

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μόνοι τους με τον Θεό επειδή το έχουν επιλέξει και δεν λένε όλες αυτές τις π@@ριές που ακούω τώρα. Δεν μπορώ να ακούω βλακείες και πρωί πρωί», εξήγησε ο Άλκης Κούρκουλος, θέλοντας να διευκρινήσει πως δεν έχει την ίδια γνώμη για όλους τους εκπροσώπους της εκκλησίας και οι αντιρρήσεις του αφορούν συγκεκριμένα στις απόψεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Μάλιστα φρόντισε να υπογραμμίσει πως δεν τον απασχολεί αν θα σχολιαστούν τα λόγια του, τονίζοντας: «Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες δηλώσεις το 2016; Δεν μπορώ να γυρίσω να ζω στο μεσαίωνα. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους που η συμπεριφορά τους είναι πιο αντρική από άντρες straight». Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η μικρή Μαρίνα έγινε 18 μηνών! Δείτε το γλυκό δώρο που της πήρε η Ελένη Μενεγάκη

Ακόμη μια απώλεια! Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Ευχάριστα νέα για Ρουβά-Ζυγούλη! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους

loading...