Δύο εκρήξεις έλαβαν χώρα πριν από λίγα λεπτάστο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ στις Βρυξέλλες και ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι ενώ άλλοι να κείτονται τραυματισμένοι ή και νεκροί μέσα στο αεροδρομιο. Ανάμεσα στους ανυποψίαστους επιβάτες βρισκόταν και o Patrick Guilbert που γνωρίσαμε μέσα από το X Factor ως παίκτη της ομάδας του Νίκου Μουρατίδη.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Αυτή τη στιγμή είμαι στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και συνέβη βομβιστική επίθεση. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά αλλά θέλω να πω ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και να επανέλθει η ειρήνη. Ας προσευχηθούμε γι’ αυτό»!

Λίγο αργότερα έγραψε ένα νέο μήνυμα για να καθησυχάσει τους φίλους του: «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Είμαι καλά αλλά σοκαρισμένος. Αυτή τη στιγμή είμαι ασφαλής στο αεροπλάνο. Όλο το αεροδρόμιο έχει αδειάσει και χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στην έξοδο».

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Κολόμβου: Αυτή είναι η Ελληνίδα φοιτήτρια που επέβαινε στο μοιραίο πούλμαν – Ο έτερος Έλληνας ανάμεσα στους επιβάτες

Δείτε ακόμη: Οδύνη: Πέθανε ο λατρεμένος «Πασχάλης», Δημήτρης Ζαβερδινός!

Δείτε ακόμη: «Μην πάθει άλλος αυτό που έπαθε το παιδί μου» – Τσακίζει καρδιές η μητέρα της Μυρτούς – Ποια η κατάσταση της κοπέλας;

 

loading...