Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί στα ανώτερα κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, για την πορεία της εκπομπής «Λογω TiVis», με την Κατερίνα Καινούργιου.

Για να καταλάβετε, το ποτήρι ξεχείλισε με το χθεσινό 6,4… Ένα νούμερο που ο Alpha είχε να το δει πάρα πολλά χρονια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, θεωρεί ότι έχει δώσει τεράστιο περιθώριο για να βελτιώσει τα νούμερα της εκπομπης της η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά θεωρούν ότι από εδώ και στο εξής η ζημιά για την απογευματινή ζώνη θα είναι τεράστια και μη αναστρέψιμη.

«Δεν γίνεται η Τατιάνα στο «Ε», ένα κανάλι που κάνει 3% τηλεθέαση και το κοινό του είναι αυτό που είναι, να κάνει 20% και εμείς που ο Alpha είναι το πρώτο κανάλι, να έχουμε εκπομπή στην ίδια ώρα που κάνει 6,4%.»… Αυτό μας είπε ανώτερο στέλεχος, που όμως παραδέχτηκε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα εξαιρετικό παιδί, αποτελεί τηλεοπτικό κεφάλαιο για τον Alpha και ότι η συνεργασία τους δεν πρόκειται να διακοπή εξαιτίας της εκπομπής.

Πάντως τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε σίγουρα νεότερα γι’ αυτή την ιστορία και το Youweekly.gr, θα σας ενημερώσει άμεσα για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινουργίου.

Δείτε ακόμη: Χαμός στον Alpha με την «Μουρμούρα» – Σκάνδαλο με την Δανάη Επιθυμιάδη – Τι συνέβη;

loading...