Στις auditions του X Factor, η Ανν Μικελάντζε από τη Γεωργία, είχε προβληματίσει τους κριτές για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του show, καθώς δεν γνώριζε Ελληνικά και αναγκάστηκα αφού βρισκόταν στο ελληνικό Χ-Factor θα έπρεπε να γνωρίζει να τραγουδάει Ελληνικά κομμάτια…

Το ίδιο ωστόσο απασχόλησε την Τάμτα στο χθεσινοβραδινό Chair Challenge, αφού ήταν στην ομάδα της, καθώς αποδείχθηκε πως ούτε Αγγλικά γνώριζε καλά! Παρά την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία και την φωνή, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να την κόψει και να μην περάσει στα live… Μόλις έφυγε το κορίτσι η Τάμτα ξέσπασε σε λυγμούς καθώς σκέφτηκε τον εαυτό της, πως θα ήταν αν δεν είχαν δώσει σε εκείνη την ευκαιρία στο ξεκίνημα της καριέρας της… Η Πέγκυ Ζήνα προσπαθούσε να την ηρεμήσει και άτομα από την παραγωγή της έκαναν αέρα για να συνέλθει… Δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη κόντρα στο X-Factor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν Θεοφάνους-Μαραντίνης! Tι συνέβη;

Ανατριχιαστικό! Το «αηδόνι» του X-Factor που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Δεν έχει ξαναγίνει! Απίστευτο καρφί για την Ελένη Μενεγάκη και το ξεκίνημα της καριέρας της! «Οι παραδουλεύτρες και τα μαθήματα για…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ