Όπως αποκαλύπτουν μεξικάνικα Μέσα, ο Άλαν Πουλίδο φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής, με τις αστυνομικές αρχές της χώρας να προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση και να διασταυρώσουν τις πληροφορίες.

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Στη συνέχεια οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν (κάτι που αναμένεται να γίνει στις προσεχείς ώρες), την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το χρονικό της απαγωγής του Πουλίδο στο Μεξικό:

Ένα φορτηγάκι με έξι μασκοφόρους πλησίασαν τον Πουλίδο που έκανε βόλτα με την σύντροφό του στην πόλη Ταμαουλίπας και τον πήραν! Αμέσως, η σύντροφός αφέθηκε από τους απαγωγείς του και οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής του Μεξικό και βεβαιώθηκε μετά από λίγη ώρα ότι πρόκειται περί απαγωγής!

Ελικόπτερα πετάνε αυτή τη στιγμή προσπαθώντας να βοηθήσουν τις έρευνες ενώ οι γονείς του Πουλίδο περιμένουν -σύμφωνα με τα λόγια της αστυνομίας- τηλεφώνημα από τους απαγωγείς προκειμένου να ενημερωθούν για τα λύτρα που ζητούν για να τον αφήσουν ελεύθερο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Ήταν στημένο να τον φάνε!»: Αποκάλυψη – σοκ από την πρώην του Παντελίδη! Πρωτοφανής επίθεση στη Φρόσω: «Όλη η Γλυφάδα ξέρει ότι…»

 
loading...