Μια από τις δυσκολότερες στιγμές στην πολυτάραχη ζωή του Γιάννη Βόγλη, ήταν η -προ τριετίας- απώλεια του σπιτιού του και το μπλέξιμό του με τους τοκογλύφους.

Ο πλειστηριασμός, έγινε πριν από τρία χρόνια στην τριώροφη κατοικία του ηθοποιού στη Γλυφάδα, κάτι το οποίο τον πόνεσε πολύ:

«Ήταν σοκαριστικό. Πόνεσα πολύ όταν έχασα το σπίτι, διαφορετικά θα ήμουν αναίσθητος. Πιστεύω όμως, πως όταν κλείσει ένα θέμα, ανήκει στο παρελθόν. Δεν το διαγράφω, αλλά έχει φύγει. Με ενδιαφέρει να ζω το παρόν και να κοιτάζω το μέλλον».

Και προσέθεσε πως, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κλαίς τη μοίρα σου».

Παράλληλα, περιέγραψε και την περίοδο που τον εκβίαζαν τοκογλύφοι:

«Όταν δανειζόμουν χρήματα για να μπορέσω να προχωρήσω το σπίτι, επειδή μου ήρθαν ανάποδα τα πράγματα, δέχθηκα μεγάλο εκβιασμό».

Μάλιστα, προσέθεσε πως τον απείλησαν κιόλας:

«Δέχθηκα κάποιες ψιλο-απειλές του τύπου “εμείς σπάμε πόδια και χέρια”. Ήταν από κάτι μούτρα τοκογλύφους, στους οποίους είπα: “Ελάτε όποτε θέλετε να μου σπάσετε και τα χέρια και τα πόδια, και να δούμε ποιος θα βγει μαχαιρωμένος!”»

Το μόνο που έκανε πριν χάσει το σπίτι, ήταν να φροντίσει να πάει σε συγγενικό του πρόσωπο:

«Όταν τελείωσε, ήταν σαν να έφυγε μια ταφόπλακα από πάνω μου. Και τότε είπα στη γυναίκα μου: “Του χρόνου θα σου έχω πάρει άλλο σπίτι”. Ήρθαν όλα ευνοϊκά, πήρα το σπίτι με δάνειο, και έτσι μπόρεσα και το εξόφλησα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο γιος του Γιάννη Βόγλη σε μια αποκλειστική συνέντευξη – εξομολόγηση για τον πατέρα του!

«Έφαγα πολύ ξύλο από τον άντρα μου!» – Σοκαριστική αποκάλυψη πασίγνωστης παρουσιάστρια!

«Οι γονείς μου κατάλαβαν ότι δεν σώζομαι από τα ναρκωτικά και με παράτησαν!» – Απίστευτη εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα!

loading...