Πάντα αιχμηρή και χειμαρρώδης, η Έλενα Ακρίτα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ειδικά όταν αναφέρεται στην Ρούλα Κορομηλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real.

«Επιστρέφει η Ρούλα Κορομηλά με το Βravo», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. «Θα ξανακάνει σόου;», ρωτάει η Έλενα Ακρίτα. Το Βravo ξαναρωτάει…

«Δεν το ήξερα ότι θα επιστρέψει με αυτό. Να σου πω κάτι, αν μου το ρώταγες αυτό πριν από 2 με 3 χρόνια μπορεί να ήμουν πολύ επικριτικη (τωρα δεν θα είναι λέει το youweekly.gr) το πρώτο που μου έρχεται τώρα είναι μήπως ένας άνθρωπος για να γυρίσει σε αυτή τη φάση της ζωής του συντρέχουν ή οικογενειακοί λόγοι ή ψυχολογικοί ή και τα δύο!!!

Εαν γυρίσει γιατί χρειάζεται τα χρήματα ή εάν γυρίσει γιατί χρειάζεται τη δημοσιότητα, καλή της επιτυχία! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Φτάνει… (Εδω δεν μπόρεσε να κρατηθεί…) να έχουμε όλοι συναίσθηση της όποιας ηλικίας, αν το κάνει με την αξιοπρέπεια της πείρας και την γοητεία που μπορεί να έχει στην ηλικία της, θα το κάνει πολύ καλά, αλλά δεν μπορούμε να εξαπατήσουμε κάποιον στο θέμα της ηλικίας μας. Είναι καταγεγραμμένη καλώς η κακώς…»

Δείτε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Το νέο τηλεοπτικό της ξεκίνημα και η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της!

Δείτε ακόμη: Δείτε την πρώτη φωτογράφιση της Ρούλας Κορομηλά για το Epsilon και το τρέιλερ της εκπομπής της!

Δείτε ακόμη: Η τρομερή αλλαγή της Έλενας Ακρίτα – Κουρεύτηκε κοντό αντρικό (Photo)

loading...