Δύο χρόνια μετά την έξαρση της έντονης φημολογίας ότι είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Μπρούσκο» Ανδρέα Γεωργίου, η Έλενα Βαΐτσου ξεσπάει. Η ηθοποιός για πρώτη φορά, σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» αποκαλύπτει για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για το αν ήταν σε σχέση με τον Κύπριο ηθοποιό.

Πέρυσι για παράδειγμα είχε βγει πολύ έντονα η φήμη ότι ήσασταν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Καλέ δεν βγήκε φήμη μόνο για τον Ανδρέα Γεωργίου. Είχαν γράψει για τον Κόνσολο και για τον αδερφό του Αντρέα. Μου έχουν χρεώσει σχέση με τέσσερα άτομα από το «Μπρούσκο». Το επικρατέστερο σενάριο ήταν με τον Ανδρέα. Η λογική ήταν πως, αφού είναι συμπρωταγωνιστές στη σειρά και φιλιούνται, ε οπωσδήποτε θα είναι και μαζί. Γιατί, ως γνωστόν, οι ηθοποιοί φιλιούνται μόνο όταν έχουν σχέση. Εντάξει. Είναι ανόητο».

Σε ενόχλησε;

«Ήταν ξαφνικό. Η φήμη βγήκε πριν καν ξεκινήσει η σειρά. Δεν με ήξερε κανείς και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα εξώφυλλο περιοδικού ως το υποτιθέμενο «τρίτο πρόσωπο» αφού ο Ανδρέας είχε σύντροφο. Το θεώρησα τραγικό. Ήμουν, βέβαια κάπως προετοιμασμένη. Δεν το πήρα βαριά. Αλλά το ότι δυόμιση χρόνια μετά τη σειρά κυκλοφορεί ακόμα αυτή η φήμη, πραγματικά εκπλήσσει. Τι να πω; Δεν έχουν να γράψουν κάτι άλλο; Δεν θέλω να ασχοληθώ. Ούτως ή άλλως, επέλεξα από την αρχή αυτή τη στάση, ακριβώς γιατί δεν ήθελα να τροφοδοτήσω ακόμα περισσότερο την όλη ιστορία. Αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχοληθούν και τους αρέσει να ανακυκλώνουν το ίδιο θέμα, κανένα πρόβλημα».

govastileto.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ