Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην εφημερίδα Αγορά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τους λόγους που μίλησε ανοιχτά για την καταγωγή της πριν αρκετούς μήνες.foureira-820x418Η δική της ζωή πάντως μοιάζει με παραμύθι, αφού ξεκίνησε από το μηδέν και χτύπησε κορυφή. Νιώθει πως είναι μια μοντέρνα Σταχτοπούτα;

«Νιώθω πολύ, πολύ τυχερή. Νιώθω ότι έχω αγγίξει το όνειρο μου. Όταν παλεύεις για κάτι και μετά το κατακτάς η χαρά σου είναι τεράστια.»

Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι από τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media. Νιώθει ευθύνη κάθε φορά που πατά το post;

«Βέβαια την νιώθω, θέλει μεγάλη προσοχή γιατί τα social media εκτός από ενήλικο έχουν κι ανήλικο κοινό. Πρέπει λοιπόν να ανεβάζεις τα σωστά μηνύματα στα παιδιά αυτά που σε παρακολουθούν.»

Μετά από εκείνη την συνέντευξη που μίλησε ανοιχτά για την καταγωγή της νιώθει πιο ανάλαφρη μέσα της; «Όλα πρέπει να γίνονται την κατάλληλη στιγμή, μίλησα για το θέμα αυτό όταν ήθελα να το κάνω για μένα, δεν ήθελα να γίνει ντόρος και θέμα την επόμενη ημέρα. Ένιωσα πολύ ωραία που το είπα και πήρα πολλά μηνύματα από νέα παιδιά που βίωναν και βιώνουν ακόμη την ίδια κατάσταση με μένα.  Το 2016 είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, δυστυχώς 20 χρόνια πίσω οι αντιλήψεις και τα στερεότυπα ήταν διαφορετικά. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την καταγωγή μου, πάντα ήμουν, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή μας θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να ειπωθούν.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεσπάθωσε η Ελένη Φουρέιρα και απαντά στους επικριτές της για την επίδαυρο: «Εγώ δεν είμαι κομπλεξικιά!» (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει κουμπάρα σε gay γάμο! Ποιους θα παντρέψει;

Η Ελένη Φουρέιρα για πρώτη φορά απαντά για το κέρατο στον Σαμαρά και τις άκομψες ερωτήσεις του Ουγγαρέζου…

loading...