Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Ακόμα καλά-καλά δεν ξεκίνησε την εκπομπή της και η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να αναπολεί ξανά το καλοκαίρι, γι’ αυτό και με την πρώτη ευκαιρία τρέχει στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, αφού εκεί, εκτός του ότι για λίγο καιρό ακόμα θα βρίσκεται ο αγαπημένο της Μάκης Παντζόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι και ο δικός της “παράδεισος”.

AGG_LIG_011

Ο φωτογραφικός φακός του YOU την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από Ραφήνα για Άνδρο μαζί με την όμορφη παρουσιάστρια, που δεν έβλεπε την ώρα να τρέξει στην αγκαλιά του συντρόφου της, που την περίμενε στο λιμάνι του νησιού, για να περάσουν ένα ρομαντικό διήμερο οι δυο τους.

AGG_LIG_069

Η ωραία Ελένη, μετά το τέλος της εκπομπής της και ντυμένη casual, μπήκε στο τζιπ της, εντελώς μόνη, και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι της Ραφήνας από όπου στις 17.30 σάλπαρε για το νησί της καρδιάς της. Στην Άνδρο η Ελένη, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, ξανανιώνει, παίρνει δύναμη και είναι σαν να ξαναγεννιέται, αφού τα ζει όλα στον υπερθετικό βαθμό. “Τρελαίνομαι να μυρίζω το χώμα μετά την βροχή, να κάνω βόλτες στο δάσος και να ακούω το τιτίβισμα των πουλιών”, είχε πει στην εκπομπή της και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια της, όπως στους πιτσιρικάδες όταν βλέπουν το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα.

AGG_LIG_051

Σε αυτό το ταξίδι-αστραπή οι δυο τους είχαν τη χαρά να ξαναζήσουν τον έρωτά τους και να ανανεώσουν τους όρκους της αγάπης τους, αφού και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας βρίσκονταν στην Αθήνα υπό την επίβλεψη της μητέρας της Ελένης, Ζέτας Μισόκαλου. Το ζευγάρι απολαμβάνει στα Άχλα την ηρεμία του, αφήνει πίσω τα προβλήματα και κάνει όνειρα για την 7 μηνών κόρη του Μαρίνα, που ήρθε στη ζωή του ως ένα μικρό θαύμα απόδειξη της μεγάλης αγάπης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover you 126

loading...