Σαν βόμβες σκάνε καθημερινά οι αποκαλύψεις της!

Η αλήθεια είναι πως πέραν των πρωινών εκπομπών δεν έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη σε κάτι διαφορετικό, κάτι μεσημεριανό ή και κάτι βραδινό ίσως! Μας έχει κάνει εντύπωση, δεν θα το κρύψουμε!

Λόγω μάλιστα των χαμηλών πτήσεων της μεσημεριανής εκπομπής της στους πίνακες τηλεθέασης, παλιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την «ωραία Ελένη» να παρουσιάσει κάποια βραδινή εκπομπή. Ωστόσο, η παρουσιάστρια έλεγε πως δεν της αρέσουν οι αλλαγές και δεν θέλει να εγκαταλείψει τη μεσημεριανή ζώνη. Διαβάστε παρακάτω.

Σήμερα όμως η παρουσιάστρια μας εξέπληξε με την αποκάλυψή της! Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας βραδινής εκπομπής και ίσως-λέμε τώρα, ίσως- να της έχει γίνει κάποια πρόταση και να μην μας το λέει!

Σε συζήτηση που είχαν με τη Βάσω Κολλιδά στο πλατό της Ελένης, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει βραδινή εκπομπή ποτέ γιατί δεν ήταν οι εποχές δεν ήταν κατάλληλες, τη μία ήμουν έγκυος, την άλλη το ένα, την άλλη το άλλο και τελικά είμαι 23 χρόνια στην τηλεόραση και δεν έχω κάνει βραδινό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…Ποτέ δεν είναι αργά», είπε η Ελένη με ύφος όλο νόημα!

Λέτε να ετοιμάζει κάτι και να μας το κρατάει για έκπληξη; Είδωμεν… Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το είδαμε κι αυτό! Τι έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό και τον έδωσαν στεγνά στον αέρα;

Αγγελική Νικολούλη: Είναι αλήθεια ότι δεν βγάζει εκπομπή επειδή είναι απλήρωτη…

«Από θαύμα δεν έμεινα παράλυτη σε χέρια και πόδια!»: Η εξομολόγηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που κανείς δεν γνώριζε!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ