Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη, παρότι στην αρχή έγινε προσπάθεια να βρεθεί εξωδικαστική λύση τόσο για το μοίρασμα της περιουσίας, όσο και για τη βίλα των Μελισσίων. Κάτι που κατέληξε σε αδιέξοδο…

Ο Λάτσιος κατηγόρησε την Ελένη ότι η συμπεριφορά της οδήγησε σε ναυάγιο τις συζητήσεις, αφού την τελευταία στιγμή έκανε πίσω στα συμφωνηθέντα, την ώρα που η παρουσιάστρια προτιμά να τηρεί σιγήν ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα.  Σύμφωνα πάντως με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, η οικονομική διαφορά στο μυστικό ραντεβού των δυο πλευρών ήταν τέτοια που απαγόρευε περεταίρω συζητήσεις. Η Μενεγάκη, όπως αναφέρει το ciao,  υποστήριζε ότι η εμπορική αξία του ακινήτου δεν ξεπερνά  το 1.500.000 ευρώ και οι 800.000 ξεπερνούν το 50% σε αντίθεση με τον Λάτσιο που υποστήριξε στην αγωγή του ότι η αξία ξεπερνά τα 2.800.000 ευρώ. Τελικά οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο….

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Επιτέλους! Μενεγάκη-Μπόσνιακ αποκάλυψαν το κοινό τους μυστικό για τις εγκυμοσύνες (Βίντεο)

Βαρύ το κλίμα στη Μενεγάκη! Η εξομολόγηση της Κακκαβά που συγκίνησε τους πάντες: «Εδώ και έξι μήνες περνάμε δύσκολα στο σπίτι»

Θρήνος! Πέθανε ακόμη ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός-Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

loading...