Ας το παραδεχτούμε… Είμαστε υπερβολικοί, καθώς δίπλα στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη δεν ταιριάζει επ’ ουδενί το ρήμα «χάνω», αλλά το αντίστοιχο «παραχωρώ» περιγράφει καλύτερα τη δύσκολη τηλεοπτική χρονιά που πέρασε η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha, με μια μερίδα τηλεκριτικών να μιλά για βατερλό στην καριέρα της και άλλη για έκπτωση της βασίλισσας από τον θρόνο της.«Και στα δυο κομμάτια της ζωής μου –τη δουλειά και τα προσωπικά– έχω πάρει επώδυνες αποφάσεις. Δεν ήταν αποφάσεις του ενός λεπτού, όμως τις υποστηρίζω με νύχια και με δόντια. Εννοείται ότι έκανα λάθη, κάνω και θα ξανακάνω», έχει δηλώσει στο παρελθόν η «ωραία» Ελένη και την πιστεύουμε. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια το ένστικτό της και όχι η αγάπη των φανατικών της τηλεθεατών που αποχώρησαν μαζικά από το μεσημεριανό ραντεβού που είχαν μαζί της έκρουσε το κουδούνι του κινδύνου….

Το telemarketing έφερε τηλεθεάσεις πολικού ψύχους…

Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής «Ελένη» περίπου την περίοδο της άνοιξης ήταν μια νέα και δύσκολη πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια και δυστυχώς μια γενικότερα άτυχη στιγμή στην καριέρα της που κορυφώθηκε με μονοψήφια νούμερα αλλά και αρνητικά για την ίδια ρεκόρ τηλεθέασης λίγες μόνο ημέρες πριν εκπνεύσει το 2016. Γεγονός που όσο κι αν η ίδια το αποδίδει στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών που ξέσπασε το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται ότι την κινητοποίησε και την έκανε να πάρει άμεσα αποφάσεις για αλλαγές τόσο στη σκαλέτα όσο και στα πρόσωπα της εκπομπής, τις οποίες θα δούμε στην αρχή του 2017.

«Δεν είμαι πρωτάρα σε αυτή τη δουλειά, έχω πολλά ένσημα στην πλάτη μου, κοντεύω σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση και αυτό το ακούω ευχάριστα», έχει αναφέρει σε πιο ήρεμη επαγγελματικά περίοδο η παρουσιάστρια. Αναμφίβολα προκάλεσε έκπληξη και στους δικούς της ανθρώπους πως η ίδια κατάφερε από το να πουλά το όνομά της ως μία από τις χρυσές μετοχές του τηλεοπτικού χρηματιστηρίου να μετατρέπει τη μεσημεριανή της εκπομπή σε… «παντοπωλείο» και να πουλά τελικά μόνο αέρα.

«Η Ελένη βαριέται τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ και επειδή έχει “χτίσει” έναν μύθο κάθεται πάνω στις δάφνες της…» δήλωσε πριν από λίγους μήνες στο Youweekly.gr η Ντέπυ Γκολεμά, βρίσκοντας μάλιστα σύμφωνη τη μεγαλύτερη μερίδα των συνάδελφών της. Επίσης, ενισχύουν τη συγκεκριμένη τοποθέτηση λέγοντας ότι κάποια στιγμή η Ελένη παραλίγο να χάσει τη ζωντάνια και την εμφανή χαρά που είχε από το πρώτο λεπτό που έβγαινε στον αέρα. Χαρακτηριστικά ευδιάκριτα από την αρχή κιόλας της τηλεοπτικής της καριέρας στα τέλη της δεκαετίας του ’80, την εποχή γράφτηκε ο πρόλογος του προσωπικού της παραμυθιού.

Περισσότερα στο You Weekly που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 28/12 μόνο με 1,50 ευρώ

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Δεν το καβάλησε ποτέ! Χαλαρή και ευδιάθετη με τον κόσμο η Πάολα -Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αχ βρε Σάσα! Η ατάκα της Σταμάτη για το τρίτο πρόσωπο στον αέρα του «Πρωινού» -Πώς αντέδρασαν οι συνεργάτες της;

Λαχτάρα! Στο νοσοκομείο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής πριν την παραμονή Χριστουγέννων

 

loading...