«Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες της εκπομπής, όλους εκείνους που ήταν η ψυχή της εκπομπής, γιατί εμείς είμαστε μόνο αυτοί που φαίνονται. Όλο μας το κανάλι, τον Alpha, που μας έδωσε την ελευθερία να κάνουμε την εκπομπή έτσι όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να την κάνουμε. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον γιατί για μένα είναι το ίδιο σημαντικοί. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη. Ραντεβού τον Οκτώβριο για να ξανανοίξουμε το μαγαζάκι μας, που απ’ έξω γράφει “Ελένη”. Να περάσετε όμορφα. Αγάπη μόνο ρε παιδιά και τίποτε άλλο.», με αυτά τα συγκηνιτικά λόγια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Μενεγάκη για το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να περάσει ένα ξένοιαστο καλοκαίρι που δεν θέλει τίποτα να την ενοχλήση. Γι΄αυτό και δυο μέρες πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές απαγόρευσε από τους συνεργάτες της να της τηλεφωνήσουν. «Δύο μέρες μείνανε, μην με πάρετε τηλέφωνο, Ιούλιος, Αύγουστος, κατεβάζω ρολά! Θα έχω το κινητό κλειστό, καθόλου, τίποτα! Για δουλείες μην με πάρετε… δεν θέλω να ακούσω τίποτα!», τόνισε on air. Δείτε στο βίντεο την αντίδραση των συνεργατών της.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Έγινε η αποκάλυψη για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: Αυτή είναι η κρυφή προίκα εκατομμυρίων ευρώ

Χριστιάνα Μπούνια: Τα σχόλια της για τον ‘Ιαν Στρατή: «Με αυτό που έκανες ήταν σαν να…»

Ανατριχιαστικό! Αυτά είναι τα τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια που έγραψε ο Παντελίδης όταν ήταν 20 ετών

Τα καλύτερα μας σήμερα

Αποκτήστε γυμνασμένους κοιλιακούς και σφιχτούς μηρούς χωρίς να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα

Τούρτα χωρίς θερμίδες; Δοκιμάστε ξεχωριστή τούρτα-καρπούζι!

Με 25€ και 2,5 ώρες οδήγηση φτάνετε στον παράδεισο! Η παραλία-υπερπαραγωγή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα! (photos)

loading...