Είναι γνωστό σε όλους ότι κάθε ημέρα οι φωτογράφοι – παπαράτσι κυνηγάνε τη λαμπερή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη για να έχουν μια φωτογραφία της.

Το youweekly.gr για πρώτη φορά θα σας παρουσιάσει ένα βίντεο που δείχνει ακριβώς αυτό το περίεργο παιχνίδι με τους φωτογράφους που μπορεί να χαρακτηριστεί από ριψοκίνδυνο έως και θανατηφόρο.

Όταν θα δείτε το βίντεο θα καταλάβετε πόσο πολύ επικίνδυνο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι μόνο για την Ελένη που είναι ας πούμε το «θύμα», αλλά και για τους ίδιους τους φωτογράφους που παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα.

Εμείς με μια κάμερα για 3 ολόκληρες ημέρες καταγράψαμε στιγμιότυπα από όλη αυτή την ιστορία….

Θα σας πούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα δείτε κι εσείς οι ίδιοι στο βίντεο.

Πρώτα από όλα η Ελένη Μενεγάκη όταν είναι στο δρόμο και την κυνηγάνε οι παπαράτσι αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 120 χλμ. και θα την δείτε, κι εδώ είναι το πιο επικίνδυνο, για να τους αποφύγει να περνάει κόκκινο φανάρι και να την ακολουθούν οι φωτογράφοι από πίσω. Η Ελένη μπορεί να έχει τσεκάρει το δρόμο ότι εκείνη τη στιγμή δεν περνάει αυτοκίνητο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους παπαράτσι οι οποίοι τα μάτια τους τα έχουν μόνο στην Ελένη…

Θα δείτε τον Μάκη Παντζόπουλο να «παίζει» με τους φωτογράφους λέγοντάς τους «Εκεί παιδιά, καλά είσαστε». Με αυτό τον τρόπο θέλει να τους πικάρει ότι δεν μπορούν να μπουν στον ιδιωτικό χώρο που είχε φτάσει ήδη ο ίδιος με την Ελένη και τα παιδιά.

Όταν οδηγάει ο Μάκης Παντζόπουλος με συνεπιβάτιδα την Ελένη, στην Αττική Οδό αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 170 χλμ. την ώρα. Μάλιστα ένας από τους φωτογράφους μας…δείτε την συνέχεια εδώ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ