Το sexy µοντέλο και παρουσιάστρια µιλά ανοιχτά στο YOU WEEKLY και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο για τις στιγµές που έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο, το λόγο της δικαστικής της διαµάχης µε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και αποκαλύπτει αν τελικά το «µέγεθος» µετράει στον άντρα!

Οι ακραίες –για πολλούς– τοποθετήσεις της σε πολιτικά και κοινωνικά ζητήµατα έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο από ανθρώπους που απλώς «αγαπούν» να ασχολούνται µαζί της. Η Έλλη Παπαγγελή –επαναστάτρια από µικρή– µας περιγράφει πώς βιώνει την εµπειρία της ως παρουσιάστρια πλέον της καθηµερινής εκποµπής του Epsilon «Πρωινούλι» και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι την έχει «ψωνίσει»…
Διανύεις ένα διαφορετικό καλοκαίρι δοκιµάζοντας τις δυνάµεις σου στην παρουσίαση εκποµπής! Ποια είναι τα συναισθήµατά σου;
Είµαι πάρα πολύ χαρούµενη, αρκετά αγχωµένη αλλά δεν σου κρύβω πως, όπως κάθε νέα πρόκληση, µε έχει αναζωογονήσει!
Ήταν δύσκολη η µεταπήδηση από το µόντελινγκ στην TV;
Σίγουρα ήταν κάτι διαφορετικό, επειδή είναι live. Όµως δεν µου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί διέθετα τηλεοπτική εµπειρία από την παρουσίαση του κολλαγόνου και για χρόνια ήµουν στο κοµµάτι της µόδας του MEGA και του ANT1.
Θεωρείς ρίσκο τέτοιου είδους κινήσεις για την καριέρα σου;
Ναι, γιατί ξαφνικά σε βλέπουν χιλιάδες και δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι όπως γνωρίζουµε. Ωστόσο, αν δεν ρισκάρεις δεν θα κερδίσεις τίποτα στη ζωή σου!
Γιατί πιστεύεις σε επέλεξαν για το ρόλο της παρουσιάστριας;
Αυτή είναι µια ερώτηση που θα πρέπει να την κάνεις σε εκείνους που µε εµπιστεύτηκαν. Φαντάζοµαι, όµως, ότι θα ήθελαν να δοκιµάσουν ένα «φρέσκο» πρόσωπο που διαθέτει κατά την γνώµη τους «κάτι» και τους ευχαριστώ πολύ.
Σε ποια κοµµάτια της εκποµπής θεωρείς ότι είσαι καλή και πού ότι χρειάζεσαι βελτίωση;
Πιστεύω ότι είµαι αρκετά καλή στην παρουσίαση των θεµάτων και στον σχολιασµό τους. Στις συνεντεύξεις έχω µια διαφορετική προσέγγιση και ίσως κάποιοι διαβλέπουν ορισµένες φυσιολογικές αδυναµίες, εξάλλου σπούδασα αρχαιολόγος και όχι δηµοσιογράφος.

elli1
Λένε ότι η εκποµπή –παρόλο που ο κόσµος λείπει σε διακοπές– σηµειώνει τα ίδια νούµερα τηλεθέασης. Ποια περίοδο προτιµάς από τις δύο;
Χαίροµαι πολύ που διατηρούµε τα ίδια νούµερα µε πριν. Σίγουρα προτιµώ την τωρινή εκποµπή αφού έχω κεντρικό ρόλο µαζί µε τον Γιώργο Μπέζα, αλλά υπάρχουν και στιγµές που µου λείπουν η Όλγα και ο Γιάννης.
Με το χέρι στην καρδιά, έχεις µετανιώσει για σχόλιο ή δήλωση ώστε να ζητήσεις συγγνώµη;
Είµαι έτσι από µικρή! Ο άνθρωπος από µικρός φαίνεται. (γέλια) Είχα πάντα το θάρρος της γνώµης µου, αν και απέφευγα τις εντάσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί µερικές δηλώσεις µου έχουν πάρει τόση έκταση. Για την ουσία των λεγοµένων µου δεν µετανιώνω. Δεν είµαι ανεµόµυλος να αλλάζω άποψη! Όµως σε κάποιες περιπτώσεις θα µπορούσα να έχω προσέξει περισσότερο τη διατύπωσή µου.
Έχει απειληθεί ποτέ η ζωή σου για κάτι που έχεις πει;
Δυστυχώς, και δεν θέλω να το θυµάµαι. Ήταν τότε µε τις παρεξηγηµένες δηλώσεις µε το Πολυτεχνείο και λέω «παρεξηγηµένες» γιατί όλοι γνωρίζουν πως δεν υπήρξαν νεκροί µέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου. Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων και στοχοποιήθηκα, δέχτηκα απειλές για τη ζωή µου –κάποιοι είπαν ακόµα να πάθω και καρκίνο– και την οικογένειά µου, κατάρες και άλλα τέτοια… ευχάριστα! Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουµε πολλούς θερµοκέφαλους. Ευτυχώς, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

elli2
Ισχύει ότι έχεις κινηθεί δικαστικά εναντίον του Μπογδάνου για τη δήλωσή του «Δίπλα στο πνευµατικό εκτόπισµα ενός Χρήστου Χωµενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση µιας Έλλης Παπαγγελή»;
Nαι, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.
Πολλοί τον βρίσκουν ενδιαφέρουσα τηλεοπτική προσωπικότητα! Εσένα πώς σου φαίνεται;
Δεν είναι το στυλ µου ως δηµοσιογράφος, νοµίζω πως υπερβάλλει επίτηδες αρκετές φορές, όµως γνωρίζω ότι σε µια µερίδα ανθρώπων αρέσει και αυτό είναι σεβαστό.

H δηµοσιότητα έχει καλά και άσχηµα! Πώς αισθάνθηκες όταν είδες το πρόσωπό σου και, κυρίως, τις δηλώσεις σου στην αφίσα της Πανσπουδαστικής στις επερχόµενες φοιτητικές εκλογές;
Γέλασα. Από την άλλη η στοχοποίηση δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τις φοιτητικές παρατάξεις. Πιστεύω σε ένα διαφορετικό ύφος και ήθος όχι µόνο για τα πανεπιστήµιά µας αλλά και έξω από αυτά.

elli3
Απολαµβάνεις τη δηµοσιότητα που σου χαρίζει η δουλειά σου;
Όποιος δουλεύει στο χώρο της µόδας ή της τηλεόρασης και πει πως τον «χαλάει» ή τον ενοχλεί η δηµοσιότητα τότε προφανώς ψεύδεται. Ωστόσο, µου αρέσει όταν αφορά στα επαγγελµατικά µου, δεν θα την κυνηγήσω, όµως, ποτέ µέσω της προσωπικής µου ζωής. Αυτό το θεωρώ πολύ δεύτερο. Γι’ αυτό δεν θα έκανα ποτέ fake σχέση, ούτε φυσικά θα πρόβαλα κάποιο δεσµό µου, χωρίς αυτό να σηµαίνει πως θα κρυβόµουν κιόλας.
Τελικά το επεισόδιο στα διόδια που σου ζήτησαν να κάνεις αναστροφή και αρνήθηκες λέγοντας: «Εγώ είµαι η Έλλη Παπαγγελή. Είµαι πολύ διάσηµη, δεν µε ξέρετε;» ισχύει ή όχι;
Πλάκα µου κάνεις τώρα, ε; Το µόνο που ισχύει είναι πως µπερδεύτηκα και µπήκα σε λάθος είσοδο της Αττικής Οδού. Τα υπόλοιπα γράφτηκαν απλώς για να γίνουν κάποια κλικ σε ορισµένα sites. Είναι µέρος του παιχνιδιού. Όµως και µόνο που µε ρωτάς στενοχωριέµαι. Ποτέ δεν θα έλεγα µια τέτοια κουβέντα.
Δείχνεις να υπερασπίζεσαι τη sexy πλευρά σου! Σου αρέσει να προκαλείς µε τις εµφανίσεις σου;
Δεν υπερασπίζοµαι καµία sexy πλευρά µου αλλά το δικαίωµα να είµαι ο εαυτός µου πάνω απ’ όλα. Τώρα αν αυτό κάποιοι το βρίσκουν προκλητικό, να το κοιτάξουν. Όχι, σε καµία περίπτωση δεν µου αρέσει να προκαλώ µε τις εµφανίσεις µου. Όµως ως µοντέλο ντύνοµαι µερικές φορές µε δηµιουργίες σχεδιαστών. Τι θα πω, «δεν το φοράω» γιατί θα βρεθούν κακοπροαίρετοι να µε σχολιάσουν αρνητικά; Λυπάµαι, δεν θα τους κάνω τη χάρη! Μην ξεχνάς πως συνήθως κυκλοφορώ φορώντας µια φόρµα ή ένα τζιν και µε σαγιονάρες ή αθλητικά. Πιο απλό δεν υπάρχει.

papaggeli4
Εξακολουθείς να είσαι µόνη στην προσωπική σου ζωή η µήπως σου έχει κλέψει την καρδιά καµιά αγάπη του καλοκαιριού;
Θα σου απαντήσω πως είµαι πολύ καλά. Τίποτε άλλο.
Χώρισες µε τον αθλητή που είχες σχέση; Θέλεις να µας πεις κάτι για τον χωρισµό σας;
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν ήµουν ποτέ σε σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Με το συγκεκριµένο παιδί απλώς βγαίναµε χαλαρά και για µικρό χρονικό διάστηµα. Κάναµε παρέα… Το να πεις ότι είσαι σε µια σχέση είναι µεγάλη κουβέντα…
Δείχνεις δυναµική! Αυτό είναι εµπόδιο για να σε φλερτάρουν;
Υποθέτω πως ναι, γιατί από τότε που έγινα πιο αναγνωρίσιµη µού µιλάνε ή µε πλησιάζουν αισθητά λιγότερο. Αλλά καλύτερα να ρωτήσουµε τους άντρες…
Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να γίνει σύντροφός σου;
Δεν υπάρχει συγκεκριµένο. Χιούµορ, αυθεντικότητα και να µην είναι «ψωνισµένος» µε τον εαυτό του.
Η οικονοµική δύναµη σε τραβάει σε έναν άντρα;
Όχι ιδιαίτερα. Το να νιώθεις ασφάλεια όταν είσαι δίπλα σε κάποιον είναι θεµιτό αλλά δευτερεύον. Αν κάνει και επίδειξη της οικονοµικής του δύναµης το βρίσκω χαζό και πλήρως απωθητικό!
Θα τα έφτιαχνες µε έναν άντρα 30 χρόνια µεγαλύτερό σου;
«Ποτέ µη λες ποτέ λένε» κάποιοι και µπορεί να έχουν δίκιο. Ωστόσο, δεν έχω κάνει σχέση µε κάποιον που να µε περνάει περισσότερο από 12 ή 15 χρόνια maximum, οπότε η απάντηση είναι κατηγορηµατικά «όχι». Θα νιώθω πως ανήκουµε σε άλλη γενιά, χωρίς φυσικά να κατακρίνω κοπέλες που επιλέγουν συντρόφους µε µεγάλη διαφορά ηλικίας.

papaggeli5
Σε µια σχέση το καλό σεξ µετράει;
Φυσικά µετράει, αλλά όχι περισσότερο από το σεβασµό και τη συνεννόηση που είναι must για µένα. Ένα καλό σεξ δεν µπορεί να κρατήσει µια σχέση. Οι γυναίκες είµαστε πολύπλοκα και ιδιαίτερα πλάσµατα για να µας νοιάζει µόνο αυτό.
Το «µέγεθος» µετράει στον άντρα;
Νοµίζω πως όχι, η χηµεία είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στις ερωτικές σχέσεις.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Είδε κάμερες και βγήκε! Η στιγμή που η Ελένη Λουκά έκανε ντου στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης

«Το κρεβάτι μου γέμισε αίματα και…»: Σοκάρει η σύζυγος Έλληνα ζεν πρεμιέ

Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Εξιτήριο από το μαιευτήριο αγκαλιά με την μπέμπα τους

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Τα πιο πρωτότυπα και οικονομικά παντελόνια των Zara! Πρόλαβε αυτό που σου ταιριάζει

Κρυολόγημα ή αλλεργία; ‘Ετσι θα ξεχωρίσετε από τι προέρχεται το συνάχι

Σε πονάει το κερί; 4 tricks για λιγότερο πόνο κατά την αποτρίχωση

 

loading...