Από τους οικονομικούς εισαγγελείς κλήθηκε η Έλλη Στάη προκειμένου να δικαιολογήσει κατάθεση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η γνωστή δημοσιογράφος, Έλλη Στάη, προσήλθε στους οικονομικούς εισαγγελείς για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την κατάθεσή της ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS και αφορά τη «λίστα Μπόργιανς».

Η δημοσιογράφος φέρεται να πήρε προθεσμία προκειμένου  να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας και στη συνέχεια να δώσει τις απαντήσεις της στους εισαγγελείς. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο ποσό, τότε θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.

Παράλληλα οι οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση έχουν βρει στις λίστες περίπου 10 πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μη, αν και μέχρι τώρα κανείς τους δεν έχει λάβει την κλήση για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Δείτε ακόμη: Τι λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την λίστα της ubs – Είναι μέσα;

Εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα, έχει εντοπιστεί και κατάθεση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία φέρεται να ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία, ενώ ζευγάρι ανεπάγγελτων φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό που έφτανε τα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Επιπλεον, στην περίφημη λίστα απο την ubs, οι οικονομικοί εισαγγελείς ανακάλυψαν πράγματα και θαύματα μετά το ντου που έκαναν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υouweekly.gr, μέσα στους μεγαλοκαταθέτες φιγουράρουν 2 ονόματα πασίγνωστων ηθοποιών με μεγάλη καριέρα και παρουσία στην τηλεόραση, με πετυχημένα σήριαλ και μια λαμπερή παρουσιάστρια με πετυχημένη καριέρα και περιζήτητη στα κανάλια.

Το θέμα βεβαίως δεν είναι αν οι 3 συγκεκριμένοι σταρ είναι μεγαλοκαταθέτες αλλά αν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που τους βρήκαν στην τράπεζα! Σύμφωνα με το Υouweekly.gr δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν γι’ αυτό και θα δώσουν εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη! Σταρ της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτονται στην λίστα ubs με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και πάνε στον εισαγγελέα! Ναι, τους ξέρετε…όλους!!!

loading...