Το έχει παραδεχτεί δημοσίως, είναι gay! Σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε τη στιγμή που αποκάλυψε στους φίλους του ότι ήταν ερωτευμένος με ένα αγόρι.

«Μίλησα γι’ αυτό που μου συμβαίνει σε ηλικία 16 ετών. Δεν μπορούσα να υποκρίνομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και ότι περνώ καλά με ανθρώπους που δεν περνούσα. Και να φανταστείς ότι το 1972 η ελληνική κοινωνία ήταν άκρως συντηρητική. Κάποιο βράδυ βγήκα με τους φίλους μου να πάμε σινεμά και μετά πήγαμε μια βόλτα στο Λυκαβηττό. Την ώρα που κοιτούσαμε τα αστέρια, τόλμησα να τους πω την προσωπική μου αλήθεια. Τους είπα ότι είμαι ερωτευμένος με τον Φίλιππο. Αρχικά έπεσε μια παγωμάρα καθότι υπήρχε η αφέλεια της αθωότητας. Θυμάμαι κάποιον από την παρέα που πετάχτηκε: “Εγώ, πάντως, Χρήστο σε αποδέχομαι όπως κι αν είσαι”. Όταν σπας το τσόφλι του “δήθεν” και του “μη”, ακολουθώντας τη ρότα της ψυχής σου, απελευθερώνεσαι και παύει να σε ενδιαφέρει ο κοινωνικός περίγυρος», είπε ο Χρήστος Σιμαρδάνης στο Πρώτο Θέμα.

Δείτε ακόμη: Τα ερωτικά υποννοούμενα της Τσολάκη στον Φραγκολιά όταν δεν του σηκωνόνταν ο… χαρταετός!

Δείτε ακόμη: Επιτέλους κι ένας Έλληνας ηθοποιός που παραδέχτηκε οτι εχει υπάρξει «κερατάς»! Ποιος είναι;Δείτε ακόμη:  Άλλη μια διάσημη ηθοποιός φανατική λεσβία…

loading...