Για τον μυστικό γάμο που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι στις αρχές Ιουνίου, στην πανέμορφη Βενετία μίλησε ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός, ενώ κατηγόρησε για κλοπή ιδέας τον George Clooney που κι εκείνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Amal Alamuddin στο ίδιο μέρος. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαλαμπόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε τη Βενετία, λέγοντας ότι θα παντρευόταν οπουδήποτε, αρκεί να ήταν όμορφα και ήσυχα, αλλά όταν το συζητούσε με τον Φάνη Μουρατίδη, εκείνος του μίλησε για μια ορθόδοξη εκκλησία του 1550 στη Βενετία, τον Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων. Και παραδέχθηκε πως πραγματικά ήταν πολύ όμορφα ακόμη κι αν το σενάριο δεν είχε γόνδολες και φολκλόρ.

Λίγο μετά τον γάμο του, τη Βενετία επέλεξε και ο διάσημος ηθοποιός George Clooney για να παντρευτεί την γοητευτική δικηγόρο Amal Alamuddin με τον Βασίλη να δηλώνει με χιούμορ στο People: «Τον καταγγέλλω ότι με αντέγραψε! Το έμαθε από εμάς και ήρθε κι αυτός στη Βενετία. Βέβαια ήξερα ότι οι συνάδελφοι ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε μέχρι σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς δεν με ρώτησε και έτσι ξόδεψε πολύ περισσότερα χρήματα».

loading...