Η ξεχωριστή του ιστορία…
Ο Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγός του Στέλλα, απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι με τη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πριν από τρία χρόνια και τον περασμένο Ιούλιο ήρθαν στο κόσμο και τα δυο δίδυμα αγοράκια τους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Μπορεί τα παιδάκια μεταξύ τους να έχουν τρία χρόνια διαφορά ωστόσο θεωρούνται τρίδυμα αφού αφού προέρχονται από την ίδια σωματική γονιμοποίηση.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

«Εννοείται πέταγα από τη χαρά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Ήταν έμβρυα της ίδιας γονιμοποίησης με τον Μανώλη, είχαν το ίδιο γενετικό υλικό. Ήρθε η πρακτική εφαρμογή της εμβρυομεταφοράς τρία χρόνια μετά», εξήγησε ο ίδιος.

Και η σύζυγός τους πρόσθεσε: «Είχα αρκετές αποτυχίες και μετά από κάθε αποτυχία έλεγα ότι εγώ δε θα γίνω μητέρα. Σταματάω, δεν το ξανακάνω, δεν το αντέχω… Οι πρώτοι υπέρηχοι έδειχναν ένα μωρό και ξαφνικά στον τρίτο υπέρηχο εμφανίστηκε ο δεύτερος μικρούλης με καρδιακό τόνο. Τρελάθηκα, δεν το περίμενα!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

faysbook.gr

loading...