Είναι από τους τραγουδιστές που δεν δίνουν ιδιαίτερη βάση στην εμφάνισή του. Έχει σκαμπανεβάσματα στα κιλά του και δεν τον πειράζει. Εξάλλου, η εμφάνισή του στη σκηνή πάντα ξεσηκώνει το κοινό με τις φωνητικές του ικανότητες και την ενέργειά του. Όμως τα σχόλια κάποιων για τα κιλά του τον έκαναν να ξεσπάσει δηλώνοντας σε τηλεοπτική συνέντευξή του:

«Γενικά εγώ με το βάρος μου παίζω. Έχω θέμα. Γουστάρω το φαΐ και θέλω να τρώω. Πόσες φορές έχω ακούσει «έχεις χοντρύνει». Ναι ρε φίλε έχω χοντρύνει. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Έχω ακούσει μέχρι και «αυτός έγινε σαν βουβάλι». Και; Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, ας αγαπήσει ο καθένας τον εαυτό του και μετά ας αρχίσει να λέει οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γινόμαστε κακοί προς τους άλλους».

Πρόκειται για τον Ησαΐα Ματιάμπα, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Join us και μεταξύ άλλων είπε και τα παραπάνω. Αναφέρθηκε απίσης, στη σχέση του με τον Μύρωνα Στρατή με τον οποίο συνεργάζονται αρκετά χρόνια και έχουν δεθεί. «Ο Μύρωνας δεν θα έλεγα ότι είναι κολλητός μου, αλλά τον θεωρώ έναν άνθρωπο που εκτιμώ πάρα πολύ και με ενδιαφέρει η γνώμη του. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Μύρωνας είναι πιο ήρεμος, δεν κάνει τρέλες, πιο μαζεμένος, εγώ είμαι πιο έξω καρδιά, πιο psycho», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτή και αν είναι έκπληξη! Η… Adele βρέθηκε στο «YFSF» και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό

Οι ντροπιαστικές δηλώσεις του Βαλάντη για τους παχύσαρκους και το ξέσπασμα του «Πρωινού»- Τον ξεφτίλισαν κανονικότατα

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε τα κιλά της – Δεν φαντάζεστε πόσα είναι!

loading...