Από το περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Έχει αρκετούς ρόλους στο ενεργητικό της τόσο στο θέατρο όσο στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο αλλά από τότε που η Παναγιώτα Βλαντή έπαιξε στα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, η Σιλβί πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία και η ηθοποιός ανακηρύχθηκε sex symbol! Οκτώ χρόνια μετά το ρόλο αυτό και έχοντας πλέον μηδενίσει το κοντέρ… της ζωής της, εκείνη φωτογραφίζεται στο YOU με καλοκαιρινή διάθεση ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

A6621140

Πότε είπες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;
Στα έξι μου. Δεν με πίστευαν και δεν το ήθελαν κιόλας γι’ αυτό και τα έκανα όλα κρυφά. Μετά, όμως, με στήριξαν.
Το πέρασμά σου από τα Καλλιστεία πώς έγινε;
Ήταν μια πάρα πολύ ωραία στιγμή για μένα. Αυτά τα Καλλιστεία μού έδωσαν για δύο χρόνια φωτογραφίσεις και έτσι μπόρεσα να βγάλω τα δύο έτη της Σχολής. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα και μια μεγάλη επανάσταση.
Σοκαρίστηκαν οι γονείς σου;
Φυσικά, αλλά μου είχαν εμπιστοσύνη. Ήξεραν τι αρχές μου είχαν δώσει. Τους είχε σοκάρει, όμως, ο τρόπος που έκανα αυτό το μεγάλο βήμα.
Πότε σου είπαν για πρώτη φορά “μπράβο”;
Στην πρώτη μου πρεμιέρα. Έπαιζα σε μια παιδική παράσταση στο θέατρο “Αγρινίου” και ήρθαν να με δουν… Τότε μου είπαν “μπράβο, είμαστε μαζί σου”! Εντυπωσιάστηκαν από τη δύναμη που είχα πάνω στην σκηνή και δεν ντρεπόμουν. Παλιότερα στο σχολείο μού έλεγαν ότι θα πω ποίημα και έβαζα τα κλάματα. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ!

A6621047
Το θέατρο είναι τελικά μια διέξοδος στην ντροπαλότητα;
Δεν ήταν μόνο διέξοδος ήταν και αγάπη. Ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Τη διέξοδο την βρίσκεις σε ό,τι αγαπάς.
Είσαι καλλιτεχνική φύση;
Ναι, γύρω από αυτά περιτριγυριζόμουν. Μπαλέτο, θέατρο, χορός, ζωγραφική. Αν δεν γινόμουν ηθοποιός θα ήθελα να γίνω συντηρήτρια έργων τέχνης.
Είχες ερεθίσματα από το σπίτι σου;
Δεν είχα ιδιαίτερα ερεθίσματα. Ίσως μόνο από τη γιαγιά μου, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν από την Αίγυπτο και όταν πήγαινα εκεί μικρή υπήρχε μια αιγυπτιακή κουλτούρα, κλασική μουσική στο σπίτι, πολλές γλώσσες, Αραβικά, Ελληνικά Αγγλικά. Μεγάλωσα σε ένα κλίμα με έντονα στοιχεία τέχνης. Οι γονείς μου με πήγαιναν θέατρο, αλλά νομίζω ότι είναι και θέμα DNA.
Έχεις χαρακτηριστεί ως η ποιο sexy της 20ετίας…
Πριν από τρία χρόνια, ναι. Ο τίτλος αυτός δεν είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι πολύ ωραίο να σε χαρακτηρίζουν sexy. Για να είμαι ειλικρινής, τα έχασα, αλλά βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο έκανα τα »Μαύρα μεσάνυχτα». Αυτό ήταν που με απογείωσε ως sex symbol!

A6621245

 
Αυτόν το ρόλο θα τον κουβαλάς για πολύ καιρό μέσα σου;
Τον έχω κρατήσει σαν μια μεγάλη στιγμή, γιατί κατάφερα να κάνω μια ανατροπή που κι εγώ η ίδια δεν ήξερα αν θα καταφέρω. Δούλεψα πάρα πολύ, ήταν για μένα κάτι καινούριο. Δεν ήθελα να υποδύομαι τη Σιλβί, ήθελα να είμαι η Σιλβί. Η σειρά ήταν πάρα πολύ καλή και το σενάριο εξαιρετικό. Ανήκει σε αυτές που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.
Θεωρείς ότι λείπουν πια τέτοιες σειρές;
Δεν λείπουν, δεν γίνονται πλέον τέτοιες σειρές. Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.
Σου λείπει η τηλεόραση;
Έκανα πέρυσι τηλεόραση στην Κύπρο, τη σειρά «7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες», και τώρα συμμετέχω στην «Καταιγίδα», και τα δύο για το Sigma. Επίσης, την περασμένη χρονιά έπαιξα στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και φέτος στη “10η εντολή”, άλλα θα ήθελα να κάνω και κάτι πιο μόνιμο. Εξαρτάται, βέβαια, και από την πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover you 121

loading...