Αρκετές οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η γνωστή ηθοποιός και πλέον μένει στο «Σπίτι του ηθοποιού». Ο λόγος για την Καίτη Φίνου, η οποία σε συνέντευξή της έκανε την παραπάνω δήλωση…
«Το καλοκαίρι θα κλείσω τα τρία χρόνια. Μου φαίνεται ότι θα είμαι μόνιμη κάτοικος εδώ. Κάθε χρόνο ανανεώνω το συμβόλαιο που έχω, γιατί βλέπουν ότι τα έσοδα μου από το θέατρο δεν φτάνουν για να νοικιάσω ούτε αποθήκη. Λέω στην Άννα (Φόνσου) ότι είναι το καταφύγιο μου εκείνη και το «Σπίτι του ηθοποιού». Πλέον κάνω τις δουλειές που θέλω και με γεμίζουν. Όταν παίρνεις 200-300 ευρώ το πολύ, το μήνα, και παίζεις σε δύο θέατρα… Αν είχα σπίτι, τι θα πλήρωνα με αυτά τα λεφτά; Δεν θα ζούσα, ενώ εδώ ζω άνετα» ανέφερε στο Λοιπόν.

Δείτε ακόμη: Καίτη Φίνου: Αναγκάστηκε να κόψει μαλλιά της! Τι συνέβη; (PHOTO)

-Εδώ έχεις και παρέα, φίλους που συναντάς καθημερινά.

«Όχι, είμαι μοναχικός τύπος, το ξέρουν όλοι εδώ, δεν με βλέπουν ποτέ κάτω, είμαι πάντα στο δωμάτιο μου και κάτι θα κάνω. Δεν θέλω να είμαι έξω. Έκανα μία απόπειρα να βγω με τις αδελφές μου και είδαμε ότι δεν μπορούμε την πολλή μουσική πια, που εγώ με τη μικρή ήμασταν μπουζουκόβιες, κάθε βράδυ στα μπουζούκια. Τώρα συμπληρώνω όλο αυτό τον ύπνο που έχασα γύρω στα 30 χρόνια με αυτά, κάνοντας τέτοια ζωή, κάθε βράδυ ξενύχτι.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-σοκ: Πόσα λεφτά παίρνει η Καίτη Φίνου για να παίξει σε μία παράσταση;

 

loading...