«Είχα αντιμετωπίσει για έξι μήνες ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει πολύ και ψυχολογικά.»

Η Μάρα Ζαχαρέα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς αντιλαμβάνεται πλέον τη ζωή.

«Ένα γεγονός που με συγκλόνισε ήταν το αεροπορικό δυστύχημα του Γιάννου Κρανιδιώτη, γιατί σε αυτό το ταξίδι θα πήγαινα κι εγώ και τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην πάω» και συμπλήρωσε  «Μάλιστα, τον είχα δει δύο ώρες πριν αρχίσει το ταξίδι και μου είχε πει: «Γιατί δεν έρχεσαι; Θα είναι ωραία». Του είχα απαντήσει: «Τώρα δεν προλαβαίνω να έρθω έτσι κι αλλιώς. Δεν έχει κανονιστεί από το κανάλι». Το βράδυ έγινε το αεροπορικό δυστύχημα και έμαθα ξαφνικά ότι ένας άνθρωπος, με τον οποίο μιλούσα δυο ώρες πριν ήταν νεκρός, όπως, δυστυχώς και οι υπόλοιποι άνθρωποι σε εκείνο το ταξίδι. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι η ζωή μπορεί να πάρει μια άλλη τροπή τελείως ξαφνικά».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που πέρασε πρόσφατα.

«Ήταν μια χρονιά αρκετά κουραστική. Είχα αντιμετωπίσει για έξι μήνες ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει πολύ και ψυχολογικά. Περίμενα λοιπόν να έρθει το καλοκαίρι πώς και πώς. Ξαφνικά με έπιασε ένα άγχος ότι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, θα έρθει, θα περάσει και δεν θα προλάβουμε να πάμε διακοπές. Τελικά, πήγαμε και ξεκουράστηκα λίγο».

faysbook.gr

loading...