Χωριστούς δρόμους τραβούν πλέον ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου, μετά από μια θυελλώδη σχέση με πολλές εντάσεις και ζήλειες.

Όπως αναφέρει το ένθετο Real Life της Real News, οι δύο ηθοποιοί εδώ και δύο μήνες δεν είναι ζευγάρι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν.sunelaban-tous-erwteumenous-gewrgouli-swtiropoulou.w_lΣτο παρελθόν ήταν έντονοι οι ψίθυροι ότι ο γνωστός ηθοποιός αισθανόταν πίεση από την σύντροφό του, η οποία κατά καιρούς του έκανε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ως ορκισμένος εργένης, επέλεγε πολλές φορές να μένει μόνος του και γι’ αυτό συχνά ταξίδευε στην Αμερική. Ακόμα και όταν έμεναν οι δυο τους στο Λονδίνο, ο ηθοποιός προγραμμάτιζε ραντεβού και κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές στην Ελλάδα.

Όλο αυτό προκαλούσε τριβές στο ζευγάρι και κάποια στιγμή όταν οι τόνοι ανέβηκαν ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό του περιβάλλον ότι σκέφτεται τον χωρισμό για το καλό και των δύο.

gewrgoulis-swtiropoulou-mazi-kai-sti-baftisi-tou-remou.w_lΤελικά αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους, όμως πριν από δύο μήνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο ο Αλέξης, όσο και η Τόνια αποφάσισαν ότι το καλύτερο θα ήταν να τραβήξουν χωριστούςδρόμους, όμορφα και πολιτισμένα.

Συμφώνησαν μάλιτα να μη μιλήσει κανείς για το χωρισμό, όπως άλλωστε έκαναν και για τη σχέση τους,αφού και οι δύο θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρισμός σοκ! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έδωσε τέλος στη σχέση του!

 
loading...